reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

czy którąś z Was z Invikcty nie brała weryfikacji? Bo ja nie zaznaczyłam że weryfikacji nie chcę i lekarz rozpisał mi leki. Ale mam testować chyba 10dpt i nie mogę im telefonicznie podać jaki jest wynik, tylko mam przyjechać na wizytę - do tego płatną!!! :wściekła/y:ale naciągają jak mogą. Nie wiem czy w końcu nie wezmę tych weryfikacji, bo w moim przypadku to się bardziej opłaci finansowo. To jest chore, że jeśli by się nie udało, to trzeba do nich jechać, żeby lekarz powiedział, że nic z tego. I jeszcze za to zapłacić.

reklama
MARZEC:

31.03.2014 danii wizyta omówienie dalszego planu działania
31.03.2014 Tajger wizyta kwalifikacyjna
31.03.2014 basia-krk wysoka beta

po powrocie z wakacji Wanesska wysoka beta :D

KWIECIEŃ:

01.04.2014 hania39 beta + wizyta
02.04.2014 agulla podglądanko
02.04.2014 Kotuska transfer
03.04.2014 Anulla28 transfer
04.04.2014 Infinity wysoka beta
04.04.2014 enni wysoka beta
05.04.2014 lady_margot wizyta podglądanko
07.04.2014 AniaM wizyta zapoznawcza z nowym dr
08.04.2014 Genna ostatnia wizyta u immunologa
08.04.2014 anuszka wizyta przed crio
09.04.2014 Genna - gonapeptyl
09.04.2014 ema wizyta serduszkowa
10.04.2014 lady_margot crio transfer
14.04.2014 Heiza wizyta u immunologa
14.04.2014 smerfeta histeroskopia
16~18.04.2014 Magda_7891 wizyta - zaczynamy
24.04.2014 Genna - start stymulacji
25.04.2014 montana8 wizyta kontrolna

MAJ:

05.05.2014 ? - Genna punkcja
10.05.2014 ? - Genna transfer

Anulla ja poprzednio bralam weryfikacje, teraz tez myslalam zeby nie brac ale troche tez mi nie pasuje zeby specjalnie jechac jak juz zrobie bete i bede wiedziala ze nic z tego to po co mam planic jeszxze za wizyte...straszne

Anulla dla nas "dojedżających" to rzeczywiście spore utrudnienie. Nie dosyć, że w Invikcie beta kosztuje dużo więcej niż gdzie indziej to jeszcze wizyta płatna. Przynajmniej nie idź do profesora bo to 150 zł. a u innych 100 zł. Fajnie, że jednak transfer będzie, już trzymam kciuki :tak::-) przy okazji dowiemy się kto robi transfery w czwartki, mój doktorek na pewno nie bo go w czwartki w ogóle nie ma w Invickie.

Wanesska chyba wraca jutro z tego co kojarzę wyjeżdżali we wtorek :tak:

Kasik, a kto jest Twoim doktorkiem. Mi punkcje robił w piątek Zieliński. A ile sobie w invikcie liczą za bete, progesteron i estradiol ? A ja czekam na tel.od embriologa co z moimi zarodeczkami. To już 3 doba, nie dzwonili dnia następnego wiec jest nadzieja. Mimo wszystko denerwuje się.....

Anulla dla nas "dojedżających" to rzeczywiście spore utrudnienie. Nie dosyć, że w Invikcie beta kosztuje dużo więcej niż gdzie indziej to jeszcze wizyta płatna. Przynajmniej nie idź do profesora bo to 150 zł. a u innych 100 zł. Fajnie, że jednak transfer będzie, już trzymam kciuki :tak::-) przy okazji dowiemy się kto robi transfery w czwartki, mój doktorek na pewno nie bo go w czwartki w ogóle nie ma w Invickie.

ja już pytałam Twojego dr, bo byłam u niego w sobotę. Rzeczywiście nie robi. Mówił mi kiedy robi, ale zapomniałam:) Chyba w poniedziałki i wtorki, a w piatek robi punkcje. W czwartek prawdopodobnie robi dr. Stencel lub ta wredna baba. Obym na nią nie trafiła. Ale mam przeczucie, że będzie dr. S, bo w czwartek on miał dyżur i "obsługiwał" weryfikacje telefoniczne. Oby, bo już się stresuję:-(

Kotuska nie chcę wprowadzić Cię w błąd ale chyba ponad 90 zł., coś mi się kojarzy 96 ale pewna nie jestem. Moim doktorkiem jest właśnie Z. i też mi robił punkcje w piątek a transfer w środy robi profesor :tak:

Anulla wydaje mi się, że Z. robi transfery w poniedziałki bo one są zawsze po południu a on we wtorki pracuje od rana do południa a w poniedziałki właśnie po południu.

reklama
Kasik, byćmoże, bo mówił strasznie dużo i nie zdążyłam zapamiętać:)) Jestem pewna tylko, że w poniedziałki robi transfery, w piątek punkcje i w czwartki w ogóle go nie ma - no ale to wiesz:-)

Do góry