Oj to widze dziewczyny że niektóre z Was to już chociaz znaja daty, pozytyw z CC że właśnie zna sie datę, bo tak to ciągle niewiadoma kiedy...:-)
Ja tez odebrałam wyniki, morfologia ok, WR ujemny, GBS ujemny tylko znowu w moczu liczne bakterie. Mam brać femisept Uro i najwyżej powtórze jeszcze raz mocz co by do szpitala pokazać juz wyniki ok.
Ja wizyte ma we wtorek 8 kwietnia i tęz po cichu licze że moze jednak cos postepuje, czop ostatnio odszedł m i dopiero przed samym porodem z wodami, wiec teraz tez mysle ze szybciej nie wyjdzie:-)
Ja tez odebrałam wyniki, morfologia ok, WR ujemny, GBS ujemny tylko znowu w moczu liczne bakterie. Mam brać femisept Uro i najwyżej powtórze jeszcze raz mocz co by do szpitala pokazać juz wyniki ok.
Ja wizyte ma we wtorek 8 kwietnia i tęz po cichu licze że moze jednak cos postepuje, czop ostatnio odszedł m i dopiero przed samym porodem z wodami, wiec teraz tez mysle ze szybciej nie wyjdzie:-)
I to pewnie tylko dlatego, że opowiadałam mu wczoraj historię Akany... Oczywiście teraz jak wróciłam do domu to brzuch znowu twardnieje, ech, czyli wiem tyle że nic nie wiem
Niby nastawiałam się na poród po skończonym 39 tygodniu, czyli w przyszły piątek... ale ta waga... nie wiem jakim cudem mi te 3,5 kg czy więcej tamtędy przejdą a jeszcze chciałam tym razem bez nacinania... Choć znajoma ostatnio stwierdziła, że w końcu "szlaki mam przetarte"
No zobaczymy...