reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2014

argissa aha, to teraz Twoj organizm po prostu cieszy sie jak cholera i dlatego po calym zamieszani daje Ci odpoczac :D
no właśnie tak myślę :) podczas procedury mialam takie objawy ze ho ho , spac nie moglam tak piersi bolały..zaparcia nie zaparcia i inne cuda..teraz czuje sie jak nowo narodzona :D

reklama
Witam:-)

U nas nocka znowu kiepska. Młody budził się co 20 minut, wiercił się rzucał,
także za wiele nie pospałam:nerd: Dziś już muszę iśc do pracy, więc będzie ciężko, ale
byle do jutra;-)

Perrie
ale czemu boisz się chłopakowi powiedzieć? Przecież to taka
dobra wiadomość ;-) Zobaczysz, wszystko będzie ok! A z tym
prawkiem, to masz rację, ale ja niestety musze czekac do wakacji
czyli prawie do końca lipca, bo póki jest szkoła nie mam jak ani się uczyć
teorii ani jazdy robić. Mam jednak nadzieję,że ogarnę to, bo w tej chwili, to
się normalnie duszę bez prawka:baffled: Miło czytać,że i Tobie podoba się
imię Nelly:happy2: Klementynka też fajnie, ale jak dla mnie za długie:-p

Smerfetka korzystaj z możliwości spania póki możesz;-) Ehhh...ja już
nie pamiętam, kiedy tak fest pospałam:baffled:

Anncka oby ból głowy minął, dobrze,że masz dziś wolne:happy2:

Argissa u mnie pierwsze objawy w zasadzie zazwyczaj nasilają
się ok 8tc, więc u Ciebie też może być różnie...ale uwierz,że życzę
Ci ciąży lekkiej i bezobjawowej, bo ja po pierwszej miałam uraz aż...na
szczęście szybko mi przeszło ;-) A rzeczy w ciąży zakazane, to jakie to?
Ja chyba już zapomniałam o nich:-p

Milka ja zawsze staram się wybierać imiona, które tu jest im je łatwo wymawiać.
Mi np Marcel tak przypadł do gustu, po tym jak jedna kumpela urodziła właśnie
Marcelka:happy2: Także jak Ci się Nelly podoba, to śmiało;-)

Mama290 ale czad!!! Piąte szczęście...cudnie:-) gratuluję ogromnie i witaj
wśród nas! A powiedz, rodziłaś naturalnie, czy miałaś cc? Tak z ciekawości pytam;-)

Miłego dnia życze for all!:-)

Argissa u mnie pierwsze objawy w zasadzie zazwyczaj nasilają
się ok 8tc, więc u Ciebie też może być różnie...ale uwierz,że życzę
Ci ciąży lekkiej i bezobjawowej, bo ja po pierwszej miałam uraz aż...na
szczęście szybko mi przeszło ;-) A rzeczy w ciąży zakazane, to jakie to?
Ja chyba już zapomniałam o nich:-p

gorace kąpiele , dzwiganie zakupów , codziennie cola itd :)
nic nie czuje więc zapominam sie i w trakcie dopiero mnie na myśl przyjdzie ze nie powinnam :-)

Mama, witaj :-) Już druga grudniówka z pokaźną gromadką dzieci :tak: Prześlij mi swoje info, to dodam Cię do naszej listy :-)

Milka, dopiero 25. kwietnia idę :sorry:

Magda, nawet nie wiem, czego mam się bać. Pewnie tego, że dziecka nie będzie chciał, bo - co jak co - ale mamy jeszcze sporo czasu na dziecko :sorry:

Mi się dzisiaj tak nudzi, że chyba zejdę... :zawstydzona/y: Przyjemnego dnia wszystkim życzę! :-)

Hej!! Witajcie! Ja też dołączam do tych z bóle glowy (ten z przodu). U mnie to chyba wina braku kawy. Bo pierwsze co myślę rano, to KAAAAAAWWWWWAAAAA!
Dziękuję takze za życzenia zdrowia dla córeczki! Strasznie się zamartwiałam. Na tyle, że zastanawia mnie trafnosić diagnozy. Kaszel ładnie się odrywa, temp brak.... :/ Mieliśmy już iść do kolejnego lekarza na konsultacje, ale zdecydowaliśmy wybrać leki i poczekać na kontrolę. Mówię Wam, jaką jest tragedia u nas z pediatrami! Koszmar!
Widzę, że część jeszcze szaleje z testami :) Ja gdyby nie wizyta u gina też bym nie wierzyla. Ból brzucha czasem taki mnie łapie, jakbym właśnie miała dostać @.

Podziwiam mamusie więcej niż dwojga!!!! I jeszcze godzić to z obowiazkami. Szacun. Sama teraz mając córkę całe dnie w domu, myślę jak to bym zagrała z placzącym niemowleciem :)

Dziś mam sporo zaległych obowiązków z zeszłego tygodnia, więc wybaczcie, że nie odp. każdej z osobna. Jak będę miała wolny dzień postaram się być bardziej produktywna.

Tym czasem życzę słonecznego dnia, spokojnego, bez obaw o fasolki! Także dla mamuś, które dziś mają wizyty życzę owocnych wieści! Trzymajcie sie!

Najbardziej mnie rozwala, że mi dźwigać nie można... Przy 20 miesoęcznym dziecki, nie da się... Wczoraj byłam na zakupach, mały w nosidle na plecach i w obu rękach zakupy...

Najbardziej mnie rozwala, że mi dźwigać nie można... Przy 20 miesoęcznym dziecki, nie da się... Wczoraj byłam na zakupach, mały w nosidle na plecach i w obu rękach zakupy...
ja po transferze miałam sztywne zakazy..zakaz dzwigania ( bo się zarodek przesunie zanim się zaimplantuje i bedzie pozamaciczna) , zakaz kąpieli gorących ( bo krwawienia)chyba z 100 zakazów wyrecytował..lekarz sie nagadał nagadal a ja po wizycie poza zakazem alkoholu robiłam wszystko :) stwierdzilam ze co ma byc to bedzie..w koncu szanse na powodzenie sa tak małe ze nie dam się zwariować. W sobote lekarz pytał na wizycie czy się stosowałam do zasad..az mi głupio było ale złamałam wszystko :tak:

reklama
slonkoonline - wlasnie nie pomyslalam ze moj bol tez moze byc spowodowany brakiem kawy! Ale w sumie mnie od niej odrzucac juz zaczelo.. jeszcze tydzien temu mialam ochote sie napić, ale teraz sam zapach przyprawia mnie o mdłosci ;/

Widzę, że rozmawiacie o imionach - jeśli chodzi o mnie to od zawsze mówiłam, że będę miała syna Maciusia i tak mi pozostało, więc to nasz typ gdybym miała chłopca. Jeśli chodzi o dziewczynkę to mamy większy problem i jak na razie Zuzia na prowadzeniu :)

Do góry