alijenka
Mamcia Nataszki :))
Muńka to też musisz mniej więcej taką cenę podać, szczerze powiedziawszy mi się jeszcze nie udało sprzedać i nie wysyłałam nic ale chyba tak przesyłka kosztuje, w razie czego zawsze można różnicę zwrócić 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

Zdrowka rowniez zycze i wspolczuje sterydyow :-(
  To czesc rekreacyjna. Wszystko po poprzednich wlascicielach  (niedzialajaca pompa, bezsensowna wanna, altanka z lat 60tych - ale  dziec ma frajde 
), druga polowa to grzadki, z 1m² potrafimy wiadro chwastow zebrac a grzadek jest kilkanascie (5m dl kazda) 
  Mnie sie piosenka chonchity nie podobala, bo nie lubie musikalu.. Cleo  wiedzialam, ze nie ma szans, to nie ten typ festiwalu aby mogla cos  zwojowac. Mysle, ze i tak osiagnela osobisty sukces, bo uslyszala ja  szersza, miedzynarodowa publicznosc i wielu sie spodobala.Ogolnie  projekt Donatana oceniam wysoko, choc nie jestem fanka hip hopu. Laczy  to, co aktualne z motywami staroslowianskimi, poganskimi. Takich  nawiazan jest duzo na Bialorusi, Ukrainie, w Rosji a w PL to jeszcze  nisza a jak najbardziej warta artystycznej eksploracji 
aga - dzięki za tabelkę! Czyli skoro te buty są lekkie i ważą mniej niż 350g to mogę wysłać je przesyłką poleconą za 4,20 lub 5,50 ( w zależności czy ekonomiczna czy priorytetowa), czy paczką pocztową do 1kg? I czy przesyłka polecona to to samo co list polecony?? bo widziałam, że na allegro piszą o listach poleconych, albo paczkach .Nie wtedy jako gabaryt B 7,5zł, poczta podrożała chyba od lutego i jeszcze za nic nie zapłaciłam mniej jak 7,50. Plus doliczasz kopertę (ja kupuję w papierniczym, bo tam bąbelkowa za 70gr, a na poczcie ta sama 2,2zł)
W sumie pierwszy raz w życiu tak mi poszło na allegro tak to pojedyncze rzeczy, a teraz w 3dni 260złi najdroższa z tych rzeczy to chyba 20zł
![]()

nie mam nic na swoją obronę, no... Cennik - Informacje | cennik.poczta-polska.plaga - dzięki za tabelkę! Czyli skoro te buty są lekkie i ważą mniej niż 350g to mogę wysłać je przesyłką poleconą za 4,20 lub 5,50 ( w zależności czy ekonomiczna czy priorytetowa), czy paczką pocztową do 1kg? I czy przesyłka polecona to to samo co list polecony?? bo widziałam, że na allegro piszą o listach poleconych, albo paczkach.