reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

wizyty, badania USG, wyniki badan

Aparatko ja wg OM mam termin na jutro :-) 2 tyg temu odstawiłam magnez i luteinę i mam tylko żelazo. Dziś myłam okno, sprzątałam myłam podłogi na kolanach, torba spakowana ciuszki na wyjście naszykowane, ale też wątpię, że się rozpakuje jutro... a tak już bym chciała :tak:
Agnieszka no spora dzidzia będzie, ale mi gin zawsze mówił, że tak około 400g może być dopuszczalnego błędu w wadze.

reklama
Klaudynko- pisałam wczoraj ale chyba coś się posypało, to tak jak u mnie , musisz bardzo na siebie uważać, tzn. leżenie, leżenie, leżenie. Ja mam ujście wew lejkowate a to znaczy, że mam coś z szyjką, to się specjalistycznie nazywa, w każdym razie jest zagrożenie przedwczesnym porodem. No ja mam 36 tydz, ale z szyjką komedie zaczęły się przed świętami i też mam skurcze, rozwarcie na 1 cm no i miękką szyjkę i jakoś tak przemykam z dnia na dzień. Najgorsze to jesto, że stałam się więzniem domu i to dołuje, bo myślisz, kurcze chyba się zaczyna, bo takie leżenie, bezczynność powoduje czarne myśli , no ale po woli zaczynam olewać to wszystko, jutro zamierzam wyjść zobaczyć buty i się odstresować, jakoś tak znów pozytywnie myśłę, no u mnie byle by te 4 dni, ale to jak dziewczyny piszą to tez nie wiadomo, bo wg usg teraz jestem w 35tyg. Trzymaj się będzie dobrze w czwartek wyjdziesz, a ja znów w czwartek wizytuję:)
Aga- no to musi być cc przy takiej wadze klocuszka:)

Agnieszka no to niezły klocek :)
Moja sie urodzila na 4 200 :D

oooo 4200 to sporo :) mi z ostatniego usg wyszedł termin na jutro, ale jakoś nic sie nie zapowiada.
aparatka mi wg usg termin juz minal :D Mialam kolejno 20 - 21 i 26 maj ostatnio na usg terminy :p

Aparatko ja wg OM mam termin na jutro :-) 2 tyg temu odstawiłam magnez i luteinę i mam tylko żelazo. Dziś myłam okno, sprzątałam myłam podłogi na kolanach, torba spakowana ciuszki na wyjście naszykowane, ale też wątpię, że się rozpakuje jutro... a tak już bym chciała :tak:

Asica ja sprzatam, myje podlogi itd juz od 3 tyg.. :D Ni *uja nie rusza mnie nic :p

Sarenko dzięki i reszcie dziewczyn też za trzymanie kciuków, i będę się trzymać :-* i wiem, że jak wyjdę to będę musiała w domu siedzieć już to w sumie zasugerował ordynator, ale myślę, że dam rade dla Malutkiej wszystko :-) u mnie jest 35+2 a najlepiej jak poczekała jeszcze te 3 tygodnie :-)
gratuluję dziewczyny udanych wizyt i trzymam kciuki za wizytujące :-*

Sarenko dzięki i reszcie dziewczyn też za trzymanie kciuków, i będę się trzymać :-* i wiem, że jak wyjdę to będę musiała w domu siedzieć już to w sumie zasugerował ordynator, ale myślę, że dam rade dla Malutkiej wszystko :-) u mnie jest 35+2 a najlepiej jak poczekała jeszcze te 3 tygodnie :-)
gratuluję dziewczyny udanych wizyt i trzymam kciuki za wizytujące :-*
tak samo mówiłam :) a teraz już mógłby sie rodzić a nie chce, a szyjka od wtedy bez zmian !

klaudyna będzie dobrze ;)

emotion też bym chciała by się coś ruszyło a tu d..a, miałam nadzieję że 5.06 bedę szła na imprezę do syna w przedszkolu już bez brzucha a wygląda na to że bedą mnie tam musieli zakulać :(

reklama
oj dziewuszki wszystkim nam już ciężko i to czekanie ....
ja jutro badania mam a w sobotę wizyta....a mówił gin że mogę nie doczekać a tu proszę hehe

Do góry