reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Małgonia, w końcu uwierzyłaś!!:-):-) Tak się cieszę, bardzo Ci gratuluję i trzymam kciuki aby dobry humor nie opuszczał Cię aż do rozwiązania :tak::tak: Ze wszystkim dasz sobie radę, nie mam co do tego żadnych wątpliwości :tak:

Enya
, super wieści, gratulacje córci, dziewczynki są super ;-);-)

Kaira, jak się macie Ty i Twoja córeczka?

Tekla, jak się masz na końcówce?

Matita córcia prześliczna :-)

Małgoniu GRATULUJĘ :-)

P.S. Jeśli któraś z Was miałaby ochotę na "fejsową" znajomość.........to ja jakby co, jestem chętna :-p

Malgonia ja Ci już dawno temu pisałam że będzie dobrze:) Sterydy i inne leki działają cuda!!! Jakie masz przeczucia co do płci?? Mnie już 2 razy zawiodła hehehe. A co najlepsze nawet w kalendarzu chińskim wyszedł mi chłopiec a tu dziewczynka:-)

Enya, ja to jestem pewna, że będzie chłopak :) Bardzo się zdziwię, jak będzie inaczej. Po prostu czuję to od samego początku. No zobaczymy, czy intuicja mnie nie zawiedzie, tak jak Ciebie :)

MisiaMonisia, super wieści. Widzisz, przebadałaś się i kamień z serca:tak::-) Teraz tylko "zakasać rękawy" i do roboty :-p
Malgonia,wspaniale :-) Tak,za rok będziesz już obchodzić Dzień Matki jako mamusia :tak::-)

A ja jakaś taka zabiegana ostatnio. Niby nic konkretnego a jednak zawsze coś :baffled: Ale jak sobie pomyślę o prognozie pogody na weekend to od razu banan na twarzy:-) nie wiem czy to kwestia uzupełnienia witaminy D, czy czegoś innego, ale mam ostatnio pogodne usposobienie :tak: mam nadzieję, że tak zostanie!

Angelstw, to kiedy testujesz?

aha, już wiem... aktualizuję staraczki:

angelstw - termin niechcianej @ 10 czerwca 2014 r.
Neta81 - termin niechcianej @ 11 czerwca 2014 r.
Lilijanna
- termin niechcianej @ lipiec 2014
Doris - termin niechcianej @ lipiec 2014
MisiaMonisia - termin niechcianej @ lipiec 2014 r.

OneMoreTime - termin niechcianej @ ok. 3 sierpnia 2014 r.
Rilla - termin niechcianej @ wiosna/lato 2014
Lumia - termin niechcianej @ lato 2014
Naala - termin niechcianej @ ?
Joaro - termin niechcianej @ ?

Sysiq - termin niechcianej @ ?
Igusiad - termin niechcianej @ ?

Pozdrawiam Was wszystkie cieplutko :happy:

Ostatnia edycja:
reklama
OneMoreTime tak jak pisałam wczesniej.......czekam na @ ;-)
Choć pewnie i tak Nam znowu nie wyjdzie.......mam jakieś dziwne przeczucie :baffled:

A zmieniając temat.......cieszę się że jutro już piątek.....ostatnio jestem ciągle jakaś zmęczona.....noce niby dobrze przesypiam.....ale później w pracy chodzę jak niedźwiedź wybudzony z zimowego snu :dry:
Strasznie puchną i bolą mnie nogi.......czasem odmawiają mi posłuszenstwa.......nie chcą mnie nosić....
Moze brak mi jakiś witamin albo czegoś? Nie wiem......

Do góry