reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2014

Anula gratuluję wytrwałości i dostania się na nfz ;-)

Czarna oby to bylo z przemęczenia. Zwolnisz obroty i będzie ok ;-) daj koniecznie znac po wizycie !

Madzia ;***

Ja jeżeli chodzi o usg to uważam że jezeli jest potrzeba to robić i juz!

Magda Singh przezylam poronienie i nie życzę tego nikomu i przykro mi się zrobiło po tym jak przeczytałam Twoja wypowiedź na ten temat. Uważam że ten który tego nie przeżył nie zrozumie... i niebpowie takno sobie ze poronienia sa i beda...

reklama
Anula gratuluję wytrwałości i dostania się na nfz ;-)

Czarna oby to bylo z przemęczenia. Zwolnisz obroty i będzie ok ;-) daj koniecznie znac po wizycie !

Madzia ;***

Ja jeżeli chodzi o usg to uważam że jezeli jest potrzeba to robić i juz!

Magda Singh przezylam poronienie i nie życzę tego nikomu i przykro mi się zrobiło po tym jak przeczytałam Twoja wypowiedź na ten temat. Uważam że ten który tego nie przeżył nie zrozumie... i niebpowie takno sobie ze poronienia sa i beda...

uwierz mi ze ja rowniez przezylam w 2005r bylam prawie w 3 miesiacu wtedy.tylko ze ja nie rozpowiadam wszem i wobec bo to jest moja prywatna sprawa. wytlumaczylam sobie to tak ze widocznie skoro tak sie stalo nie dane mi bylo wtedy dziecko.

Ostatnia edycja:
Witajcie. Kulka jeszcze nie wyszła. Może jutro. Jak di wtorku się nie pojawi to pójdę do lekarza.
Czarna, oby wszystko było w porządku.
Mój gin robi mi co wizytę usg i twierdzi ze nie jest to szkodliwe. A ja mu ufam.
Ja też przeżyłam poronienie. W 8t.c. szybko doszłam do siebie. Wytłumaczyłam sobie to tak, że lepiej ze tak się stało niż miałabym poronic później albo urodZić chore dziecko.
Ninka dziś śpi u babci. A my siedzimy u sąsiada w ogródku i zaraz będziemy jeść kiełbaski z grilla.
Jutro idziemy na festyn z okazji święta naszego miasta u dnia dziecka.

Anula- ta sytuacja z koleją nadaje się do telewizji, szok, ze w 21 wieku takie rzeczy sie działy, co miesiąc zabierają składki i to nie małe.
Magda z uk- mam nadzieje, że już Cie nie boli
anette- To sobie Ninka narobiła bigosu z tą kulką, trzymam kciuki, żeby wyszła drugą stroną, kciuki za koleżankę &&&
mama- ojej :-( trzymaj się kochana, oby wszytsko było dobrze!!!!
czarna- trzymam kciuki, daj jak najszybciej znać.
Wróciliśmy z działki, całą kobiałkę truskawek przytargałam i poziomek. Ja oczywiście chiałabym mieć usg co tydzień, ale nie wiemy, czy to ma jakiś wpływ czy nie.. rzeczywiście lepiej nie ryzykować, po tym artykule przemyślałam, ten mój zapał do wizyt i jakby miało być cos nie tak to usg nic nie zmieni...

reklama
dziewczyny może to takie głupie pytanie ale jak wygląda takie wczesne poronienie np w 8tyg? Po prostu zaczyna się krwawić i samoistnie to następuje? A wy, które poroniłyscie - jak to wyglądało u was? Może to takie nie na miejscu pytanie, może nie wypada pytać, ale po prostu mnie to ciekawi.

Do góry