reklama
Hubson
Fanka BB :)
Elifit, tu piszesz. Kurcze, nie wiedzialam, ze z paciorkowcem idzie sie do pszitala. To standart wszedzie? Mtslalam, ze daja antybiotyk dziecku po porodzie. Hmm.
No nic, najwazniejsze, zeby bylo ok, niewazne jak urodzisz. Trzymam kciuki.
Darunia, bedzie dobrze, zobaczysz :-*
Undomiel, jak to nie ma powodow, zeby robic dopplera? Jak nie robia, to skad maja wiedziec, ze potrzeba?
No nic, najwazniejsze, zeby bylo ok, niewazne jak urodzisz. Trzymam kciuki.
Darunia, bedzie dobrze, zobaczysz :-*
Undomiel, jak to nie ma powodow, zeby robic dopplera? Jak nie robia, to skad maja wiedziec, ze potrzeba?
Gosia i Bartek
Hubson na którymś wątku było o paciorkowcu. Standardem jest antybiotyk dla matki- nazywają go okołoporodowym - 1 dawka 2ml, później co 4h 1ml. Ja tak miałam i tak mi teraz lekarz mówił. Ja po odejściu wód miałam 4h aby zgłosić się do szpitala w celu podania mi antybiotyku. Jak nie zdąrzą podać matce to podają dziecku.
elifit
Moderatorka
Hubson nie idę z powodu paciorkowca tylko na obserwacje dokładne badania usg, ktg i decyzja co do sposobu rozwiązania ciąży. Chcą mieć wszystko pod kontrolą
darunia0712
Dziewczyny, juz po wizycie. W poniedzialek mam sie stawic w szpitalu, we wtorek cc.
makota89
Dziewczyny, juz po wizycie. W poniedzialek mam sie stawic w szpitalu, we wtorek cc.
No i dobrze.
Jak na ciaze blizniacza naprawde jest dobrze...
A jak sie czujesz?
elifit
Moderatorka
Super
Hubson
Elifit, to dobrze, ze sie tak troszcza. Juz myslalam, ze cos nie tak siecdzieje... Ale na szczescie nie 
Darunia, no i super. Naprawde
To bedzie juz 37 tc lecial i Twoje dzieciaczki sobie swietnie poradza
Zadowolona jestes z takiego obrotu sprawy?
Gib, dzieki za info. Albo jutro albo w poniedzialek odbieram wyniki posiewu. Troche sie stresuje.
Darunia, no i super. Naprawde
Gib, dzieki za info. Albo jutro albo w poniedzialek odbieram wyniki posiewu. Troche sie stresuje.
reklama
Katka***
Noo jak na ciążę bliźniaczą to na prawdę super ten 37 tc. Dzieciaczki super sobie dadzą radę!
A ja dzwoniłam by umówić się na wizytę i nie ma kurde miejs za 2 tygodnie! Coś wymyślę.
A ja dzwoniłam by umówić się na wizytę i nie ma kurde miejs za 2 tygodnie! Coś wymyślę.