reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty, wyniki badań, zdjęcia z USG

hubson czy aj wiem czy opadł:sorry:chyba sie dopiero zacznei;-)atakna seriostaram sie myslec pozytywnei ,nie denerwowac ale zcasmi mam stresa.to bylo moje 4 ktg

doti no wlaqsnei nie chcialabym jescze wiekszego ,ja drobna jestem,ledwo 3kg urodzialm.

3.06 wazylo 2860 dzis 3300 ale wiadomo zeto nie dokladne

reklama
W 10dni pół kilo? OMG strasznie dużo.. A ciąża nie jest jeszcze donoszona, za 4 dni będzie, także się wstrzymaj, bo chyba wcześniaka nie chcesz?

Duza roznica, ale niektore dzieci pod koniec najwiecej wagi nabieraja.

Agula, ale odpada stres przed przedwczesnym porodem :) Moje najwieksze dziecko urodzilo sie z waga 3300 w 40t0d :)

Jagodka, no wlasnie, jak to jest? Moj gin mowi, ze ciaza donoszona to 38 tc i mowil tez, ze gdybym teraz zaczela miec skurcze porodowe, zatrzymywalby je do 38 tygodnia wlasnie.

Ojeju jeju rodzić już chcecie. A mnie 1,5 miesiąca zostało. Nie zostawiajcie mnie samej! Wszystkie sobie pójdą i zostanę sama :-(

Rety jaki syf z tej łazienki......... Jeszcze podłoga została do skucia. I awantura wisi w powietrzu. Chyba się z moim ostro pokłócę.

agulam - wagą się nie przejmuj, jak wiadomo nie są to dość wiarygodne pomiary i czasem są duże różnice:tak:

Katka - spokojnie, nie tylko Ty masz termin na końcówkę lipca, na pewno nie zostaniesz sama, ja jeszcze się na porodówkę nie wybieram i w najbliższym czasie nic na to nie zapowiada :-)

ucieszyło mnie to, że tez macie ochote na jeszcze jedno usg.. zastanawialam sie czy wydziwiam i powinnam sobie dac spokój.. ale chyba sie wybiore za 2 tyg, no chyba że urodze :)

reklama
Skończony 37 tydzień to ciąża donoszona.

To chyba zależy od szpitala bo tam gdzie leżałam ciaza donoszona to 38 tc.
A co dziwniejsze to lekarz mi powiedział ze w tym szpitalu jesli ktos przyjedzie z akcja porodową po 34 tc to od tego tygodnia juz nie wyciszają takich akcji tylko pozwalają rodzic.

Do góry