czop wcale nie musi byc zabarwiony krwia. niby nie powinno sie przytulac po odpadnieciu czopa, moze dojsc do jakiegos zapalenia czy cos, wiadomo droga juz "tam "jest otwarta, ale moze ciepla kapiel, mycie okien dlugie spacery, skakanie na piłce..... z reszta ja jestem zdania ze co ma byc to bedzie i dzidzia sama zdecyduje .... ja tez sie boje ze moja corka bedzie duuuza, dzis usg pokazalo ze wazy od 3400 do 3800...... boje sieDziewczyny czytam, czytam i z tego wszystkiego zapomniałam co mam odp
Mama_bobasa córeczka ślicznaładną ma czuprynkę
Co do fachowców, my wczoraj zakończyliśmy kolejny etap w budowie domkucieszę się że się udało przed porodem.
Coraz większy strach mnie ogarnia, mój dzieć 16 czerwca ważył 3200 i lekarz zasugerował że lepiej dla mnie gdybym urodziła przed terminem bo później mogę nie dać rady ale teraz zastanawiam się czy czekać czy z mż zadziałać z jednej strony chce to mieć za sobą z drugiej strony strach mnie zżera. Któraś pisała że jak wypadnie czop śluzowy to lepiej już się nie przytualać czy to prawda? sama nie wiem czy ten czop mi wypadł czy nie wydaję mi się że jak skorzystałam z toalety na zakupach to coś mu chlupło ale to było takie kisielowate (sorki za opis) i raczej przeźroczyste.

wiec tez jakbym miala wybierac to wolalabym rodzic juz...