reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

O wszystkim i o niczym, czyli jak dobrze być w ciąży :)

roksi wracaj do zdrówka
a może cię przy tej przeprowadzce gdzieś przewiało czy coś?

czy was też tak boli "podwozie"??
ja łaże jak kaczka :dry:

reklama
Dla mnie najorzej jest polozyc sie wieczorem, potem to juz wstac ciezko:sick: zanim rozprostuje kregoslup, to trwa dluzsza chwile....

Poczułam się troche dziwnie a raczej nie miło- chyba raczej nie jestem tu mile widziana co?
Powiedżcie mi szczerze , nie ma sprawy.Nie chcę być intruzem który zadaje "zbędne" pytania.Nie znam wszystkich tematów na forum tak jak wy.Wybaczcie mi szczerośc i bez urazy.

Poczułam się troche dziwnie a raczej nie miło- chyba raczej nie jestem tu mile widziana co?
Powiedżcie mi szczerze , nie ma sprawy.Nie chcę być intruzem który zadaje "zbędne" pytania.Nie znam wszystkich tematów na forum tak jak wy.Wybaczcie mi szczerośc i bez urazy.

Eeee Jarzyneczka chyba źle odebrałaś intencje Agutka i Melanie. Nie miały przecież nic przeciwko Tobie tylko zwyczajnie zwróciły uwagę, że temat torby do szpitala mamy w innym wątku i nie ma się co denerwować. To na pewno nie była złośliwa uwaga czy też skierowana tylko i wyłacznie pod Twoim adresem ale każdemu by się dostało za mieszanie tematów :tak: .
Więc spokojnie Jarzyneczka, dla NIKOGO nie jesteś tu intruzem :-p i się nie obrażaj na Marcówki w końcu jesteś jedną z nas!!

Marcówki, czy u Was też tak wieje??!! Ja to juz niemal z duszą na ramieniu siedzę i czekam kiedy mi dach odleci...
Nie wiem czy ta pogoda nie ma wpływu na Młodego bo dzis chyba zadebiutował wierceniem się o 6 rano co mnie nawet zdołało obudzić...

W ogóle to miałam ambitny plan pójscia do kina ale odechciało mi się z domu nosa wyściubiać...

reklama
Do góry