reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze brzuszki :)

Piekne brzuszku Dziewczyny :-)
U mnie jeszcze nic,ale pewnie dlatego ze do szczuplakow nie naleze i wszystko ma sie gdzie pomiescic ;-)

reklama
No właśnie u mnie to sadełko i łatwiej brzuszek ukryć pod warstewką tłuszczyku :-D Ale fakt, mógłby wyjść wcześniej, niż w 6 miesiącu...

a ja należę do tych raczej szczupłych a brzucha nie ma. W pierwszej ciąży pojawił się po 22 tygodniu, mam nadzieję, że teraz wcześniej. No ale zaraz najem się bobu to będzie jak w 9 miesiącu :D

Nulini po co piszesz,że masz sadełko,grube nogi itp.,a później dodajesz zdjęcia na których jesteś szczupła ? nie lubię takiej obłudy-ja napiszę jaka to nie jestem gruba ,a wy zaprzeczajcie i mówcie to nieprawda,jesteś szczupła

Heh to my wczoraj odkryliśmy "Ameryke ". Nie ma u mnie nadprogramowych kilogramów za to często meczą mnie wzdęcia i zaparcia dlatego jakoś brzuszka ciążowego nie mogliśmy się dopatrzyć (każde zaokrąglenie braliśmy za pełny żołądek albo gazy). Ale wczoraj był ten dzien że zdrowo i bez wzdęć ... a brzuszek jest :) takie śmieszne uwypuklenie którego nie da sie wciągnąć . Jak będę w domu to wrzucę fotkę :D

Ale piekne brzucholki zaczyna byc widac juz :D Gutek tez juz sobie powiększył domek i moj brzucholex zaczyna wystawac :) wrzuce zdjecie wieczorem to bedzie wiekszy ;)

reklama
Nulini po co piszesz,że masz sadełko,grube nogi itp.,a później dodajesz zdjęcia na których jesteś szczupła ? nie lubię takiej obłudy-ja napiszę jaka to nie jestem gruba ,a wy zaprzeczajcie i mówcie to nieprawda,jesteś szczupła

Gdy przejdziemy na wątek zamknięty, to wrzucę zdjęcie w bieliźnie. Pisałam, że mogę nosić sukienki nad kolano, ale szorty na sam tyłek odpadają, bo uda na górze mam masywne i trzęsące się. To samo z brzuchem - kiedy stoję jest OK, ale jak usiądę, to mam dwie grube fałdy. Nie mam w domu urządzenia do pomiaru grubości tkanki tłuszczowej, bo chętnie bym Ci napisała, jakie to są parametry, żeby Ci uświadomić, że absolutnie nie piszę o swoim "tłuszczyku" po to, żeby słuchać komplementów, zawsze sama ganiłam takie osoby i trochę mnie uraziłaś stwierdzeniem, że jestem obłudna. No ale masz prawo do swojego zdania na mój temat.

Do góry