reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

a ta wyprzedaż w ccc będzie też jutro?:D

moja budyń zje i czasami jej daje (nie za często aby się nie znudził:p), galaretek jak mamusia nie tyka.

aylin a kupie to w jakimś specjalnym sklepie czy w każdym markecie?

reklama
Aylin moje też tyle kosztowały
kasiek powinna być

co do budyniów itd. to budyń jest beee, bo na pepti, galaretkę to jak wiatr zawieje i kisiel to samo :/

Zaza s wy dalej na pepti? Uczulenie ma na laktozę czy bialko? A i jakie kupilas?

Kasiek w realu, Tesco, auchan widzialam. I w osiedlowym tez jest ale ten mój odoedlowy to taki wiekszy
Sent from Nokia 920 using Tapatalk

Kasiek - ja we wszystkich 3 ciazach mialam zero objawow!!!! Tylko sie cieszyc!!!!

Niesppdzianka - najgorzej swedzi noca, jak sie rozgrzewa podczas spania. No I rzeczywiscie jak jest cieplo.

Kasiek - zelaza ile Ci wyszlo??
I faktycznie z toxo jak juz przeszlas to glupota robic badanie, bo wiadomo, ze miano bedzie ... tytaj nie robia tego badania I jak dla mnie to dobrze, bo tak jak Ty przechodzilam te chorobe I zawsze mi wyjdzie ze mam we krwi p/ciala.

Ostatnia edycja:
katrina normę mam chyba do 145, a mam 165 żelaza;) Ale dwa miesiące temu miałam 185, więc jest dobrze. Za dużo szpinaku i brokuł w mojej diecie:p Właśnie mam identyczny wynik tokso jak w ciąży z Polką, więc głupota. Cieszę się brakiem objawów, ale aż tak głupio:p

aylin
ooo w weekend będę w auchan dzięki!

zaza a kozy też nie możecie?

A ja siedzę i myślę co dziś robić, bo mokro i deszczowo...

Ostatnia edycja:
hej kobiałki

A mi pediatra powiedziała aby nie dawać żadnych jogurtów, jeżeli już to tylko naturalny lub kefir

polaa mało osób tego nie lubi u mnie i wśród moich znajomych to ja wyjątkiem jestem zawsze się dziwią jak można nie lubić koperku z młodymi ziemniakami

kasiek moja monte zapewne też by zjadła i to by jej smakowało ale jakoś jej nigdy jeszcze nie kupowałam, a serki topione hmmmmmmm nie wiem czy to takie zdrowe ??? !!!!!
Dostałam sms że wyprzedaż w CCC jest do wyczerpania zapasów

aronia ja nie mam studni ani żadnych wód gruntowych także zostaje tylko woda pitna niestety no i to co spadnie z rynien do wiader ale to na mało wystarcza

Niespodzianka no młoda wczoraj wstała po drzemce i było oki, zasnęła później po 20 ale w nocy przymaszerowała do mnie do łóżka i zaś tatusia pogoniła na dół.
Co do znajomych to mam tak samo ciągle coś :-:)-:)-(

Aylin moja też nie cierpi zup typu krem odrazu na sam widok odmawia jedzenia

zaza właśnie też muszę się wybrać do CCC coś na wesele zakupić bo 1 sierpnia się wybieramy i pierwszy raz mała zostanie z kim innym :-:)-:)szok::szok:

kasiek, Aga i co na spotkanie się nie zmówiłyśmy :-:)-:)-:)-(

Kasiek - a te normy to chyba nie hemoglobina, bo ja podaja w nizszych normach. Ja mam hemoglobine wysoka - zawsze na poziomie 14,5-14,7 po Kubie mialam juz 15,00 a ostatnio jak robilam badania to mialam 16,00, gdzie gorna granixa normy to 16,5. To tez wcale nie taj dobrze, bo nadmiar zelaza moze uszkodzic narzady wewnetrzne. Malo - zle, duzo - tez nie dobrze.

hej

Kasiek super ze bezobjawowo, ja tez nie mialam nic w zadnej ciazy :-)

pola slicznie wygladasz ja ciebie jakos inaczej zupelnie zapamietalam i bylam pewna ze to nie ty :-D

dziewczyny janek odpieluchowany!!!! chodzi w slipkach trzeci dzien i zadnych wpadek :szok: jedynie po drzemce lubi zrobic kupe do pampersa, nie moge go tego oduczyc juz dluzszy czas... po nocy pampers suchy, ale jeszcze mu zakladam bo mi szkoda materaca, dopiero co kupiony a tez nie chce mu klasc przesciaradla z folia bo goraco przeciez

poza tym spoko, franek sobie powoli reguluje drzemki i wydluza czas miedzy karmieniami z godziny do dwoch a czasem i trzech :-D i juz od paru dni w ogole nie musze go dokarmiac w koncu. wiec normalnie luksus! moze niedlugo bede miec wiecej czasu dla siebie = na bb.

josie ja zakupiłam taki podkład na łóżko z membraną, także oddycha i mam spokój jak się zasika i nie jest jej gorąco na nim znaczy nie widzę żadnych objawów u niej aby była spocona albo coś tam

kurdę jak ja Wam zazdroszczę tych odpieluchowań, ja normalnie nie wiem jak się za to zabrać, co z tego że po dworze lata w gaciach jak i tak nie woła a do domu muszę jej pieluchę założyć i później ona ma 100 kg :-:)-:)-(

reklama
Zaza s wy dalej na pepti? Uczulenie ma na laktozę czy bialko? A i jakie kupilas?
no niestety dalej na pepti
domyślam się, że pytasz jakie buty kupiłam, a nie pepti;-):-p sandałki, płaskie z taką trochę etniczną ozdóbką :)

zaza a kozy też nie możecie?
trzy próby i każda tragiczna, ale i tak reakcje na mleko są coraz słabsze, także jestem dobrej myśli, że do 7 lat z tego wyrośnie;-)

a ja ogólnie dzisiaj do pracy zapał mam straszny i jestem z siebie dumna
no może teraz trochę mniej, bo już ten zapał zgasł, ale od 6 tyram, więc czuję się usprawiedliwiona

Do góry