reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2014

Jak już sobie przysnęłam (a przynajmniej tak mi się wydaje) to Natalka rozpoczęła podróżowanie :-)
Pamiętam że w pierwszej ciąży też miałam bezsenne nocki.

Pola- wszystkiego najjjlepszego z okazji 1 miesiąca życia dla twojego Maluszka!

Lilla - bar mleczny amsterdam - dobre, dobre :-D

reklama
Hej nocna zmiano. Moja córka uraczyla mnie 3 h snu i teraz się stołujemy ;) coś mi tu kwęka mam nadzieje że uśnie.

Pola gratki z okazji ukończenia 4 tygodni. Twoje dziecko już oficjalnie jest niemowlęciem :)

Lilla kupy na piersi może nie być nawet i tydzień choć dla mnie to zbyt długo byłoby na psyche ;)

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny. Widzę, ze nocna zmiana działa :-):-):-)
Ja wstałam poczytac na necie o poczatkach porodu(czytałam pewnie to juz setki razy no ale teraz tak na serio, hihi)
Coś mi się wydaje, że w nocy sączą i sączyły mi sie delikatnie wody(moja bielizna jest mokrawa). Ciekawe czy to już to.Poczekam jeszcze trochę i zobaczymy. Akurat na 10:00 mam umówioną wizytę, no chyba, ze wcześniej chluśnie ze mnie....
Trzymajcie kciuki :-):-):-)

Lilla, jesli Luśka sie bie pręży i nie kwęka to ja bym poczekała.
Robisz masaże brzuszka? Myślałaś moze o probiotyku?
Jak czesto używasz katetera?

Aga, kciuki zacisniete :) jesli to wody to urodzisz rachu ciach.

Deszcz pada:):):) jest chłodno i mokro no i super ♥ bar został otwarty, mój stały klient nie pił prawie cztery godziny więc się nie dziwię że się awanturowal, ładnie już musiało suszyć:thumbup:
No i zapomniałam co komu miałam:banghead: rano jak dojde do siebie to odpisze, póki co czekam na zamknięcie wodopoju i idę spać

Hej w końcu i mi się udało zawitac. Jula zjadła odlozylam do łóżka a!e cos marudzi zobaczymy co to będzie.
Aga powodzenia kciuki :)
Bellina Michalina fajnie ze dobrze się czujecie na koncowce

reklama
witam i dwupakiem jestem!

od wczoraj boli mnie głowa.. i nie popuszcza.. daję sobie jeszcze 2h, ale potem już w ruch apap bo nie lubię się męczyć.

OŚWIADCZAM, ŻE MOJA LODÓWKA LŚNI.
;)

Dzisiaj chyba zacznę ogarniać okna "po sztuce", co by nie przesadzić.
I zniosę ze strychu mój step, zamiast chodzić po schodach, puszczę mjuzik i zrobię sobie układ. Ciekawe ile minut pociagnę heh.

U nas leje.. w sumie spox, powietrze się zrobiło do oddychania.

Z newsów, teściowa postanowiła zabrać wnuczki (moje dzieci! ;)) do siebie na wieś na 2 tygodnie.. od 4 sierpnia!
Dziewczyny się super cieszą, ja się trochę obawiam, ale myślę, że będzie im tam fajnie..przedszkole zamkniete
na sierpień więc trzeba je ogarnąć.. chciałabym tylko, żeby parę dni pobyły z bratem, a tu jeszcze szpital x dni przede mną.
Także synu, nie ma czasu, proszę wyjść, mama do Ciebie mówi.
;)

mówię, do męża, co by junior wyszedł, bo za chwilę go dołem nie przepcham.. a on mi na to, eee tam, moje koleżanki to nawet 4,5kg rodziły.
..a ja mu na to, że nie z nimi będzie potem seksa uprawiał ;)

..zapomniałam jeszcze dodać, że moja gin wspaniałomyślnie zaproponowała mi zabiegi laserowe, gdybym miała po porodzie dyskomfort z nietrzymaniem moczu
albo za luźną pochwę ;)
nie ma to jak pozytywne nastawienie ;)

ok, zmykam budzić moje księżniczki i powoli się trzeba zbierać do pracy... a potem stajemy na głowie co by rodzić ;)

kciukasy za dwupaki, owocnych karmień i ładnych kup dla mamusiek!

Do góry