reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Sierpniówki 2014

Noo zaczyna się coś dziać :-D

CARINE gratki wielkie!! :-)

GORGUSIA czekamy i czekamy :tak::-)

MARLENKUS ja miałam moje porody wywoływane.. dostałam oksytocynę i siup a teraz dodatkowo miałam przebite wody płodowe :tak:

KAHAKA ja od poniedziałku zostaje z chłopakami sama i już się zastanawiam jak to będzie..

Ja dzisiaj byłam z chłopakami 1,5h na spacerze i na placu zabaw moje młodsze dziecię zrobiło hałas i matka musiała wyciągać cyca więc stwierdzam, że pierwszy raz poza domem zaliczony :-D

Kurcze.. porody nas goniły, krótkie szyjki itd.. a jak już można rodzić to dzieciom się odwidziało :confused2: toć to niesprawiedliwe!

reklama
IZIS - poinformować nie zaszkodzi :)

ASIOLEK - czyli bedziesz wkladala wkladke bez hormonów?
Ja napisałam do lekarki, ze biorę ten implant, choć mam średnia ochote na to, ale bardzo sie boje, ze zajde w ciąże i pęknie mi macica - taka mam wizje, moze troche przeszkadzać w radosnym seksie ;)
Takze dzis albo jutro zakładam, bo najlepiej 4 tyg po porodzie.

Juz sobie dołączam ten piersiowy wątek :)

CALTHA - moja jedna, ta ciut mniejsza, dzis w nocy zjadla 90 + 30ml, takze rozszalaly mi sie dziewczyny, a 2,5 tygodnia temu nie potrafiłam wymusić w nie 30-40ml.

Dzielnie zniosły pobieranie krwii :) Jedna przespala, druga troche dramatu odstawila, ale w granicach przyzwoitości.
Musze stanąć w obronie synka :) Bo dzielny to on bardzo, przez pierwszy rok nie zaplakal na żadnej szczepionce czy pobieraniu krwii tylko na wszystko patrzył. Wrózyli mu ze bedzie lekarzem ;)
Tylko ten pierwszy raz był taki pechowy, ale to wina piguł, we dwie nie potrafiły pobrać dziecku krwii, jeszcze my z M. musieliśmy trzymac synka. 8 par rak!
Dzis jak patrzyłam jak pielęgniarka to robi to zupełnie inna bajka była :)

Teraz czekam na telefon ze szpitala jak tam krwinki moich slicznotek. Mam nadzieje, ze anemii niet!

Madison ja mialam wkladke hormonalna mirena i moge ja polecic ,przez 5 lat praktycznie nie wiem co to okres :-D co prawda jest drozsza ale w przeliczeniu na tabletki wychodzi na to samo :-)

Natkusia gratuluje cyckowania na swiezym powietrzu :-D
Izis najlepiej powiedz o tym druciku

Trzymam kciuki Aniu za fiufiufkowy ;-) olejek i czekam na wiesci

Ja mam taki pomysł racjonalizatorski :-) Może by otworzyć osobny pokoik na metody antykoncepcji, żeby nie zginęło w gąszczu wiadomości? Co można a czego nie można, ile kosztuje, wady i zalety...

EWAELINKA - niestety na wkladke musiałabym czekać 4 miesiące od cc, a na to sobie nie moge pozwolić.
Zreszta sama nie wiem czy wole miec cos na dole czy w przedramieniu ;)
Super, ze tak dobrze ja znosilas. Ja wczoraj przeczytałam w necie same żale odnośnie wkładki i implantu, ze libido nie to, nastroj nie taki, ekstra kilogramy itd itd...

ANNA - powodzenia i gratuluje odwagi! :)

Gorgusia- powodzenia, trzymam kciuki!
Carine- gratulacje! ( oficjalne złoże w drugim wątku)
Ania- trzymam kciuki zeby Cie szybko wzięło :) zdawaj relacje!

A propos antykoncepcji, to jakie sa możliwości niehormonalnej. Gdzieś mi sie kiedys o uszy obilo, ze istnieje cos takiego jak spirala niehormonalna. Wiecie cos na ten temat moze?

reklama
Do góry