reklama
G
guest-1673535084
Gość
MACIEJKA ja slyszalam ze fotelik ma 5 lat gwarancji na to ze bedzie dzialal bez zarzutu ale ile w tym prawy to nie wiem 
My wrocilysmy z zakupow. Dzis dla mlodej kotlecik z ziemniakami i mizeria a dla A. placki ziemniaczane z sosem grzybowym, bo wczoraj zebralismy dwie siaty grzybow
a w srode zupa grzybowa a w czwarteek obiad na promie 
My wrocilysmy z zakupow. Dzis dla mlodej kotlecik z ziemniakami i mizeria a dla A. placki ziemniaczane z sosem grzybowym, bo wczoraj zebralismy dwie siaty grzybow
Jezusie jestem straszna! Bylo wczoraj fajnie... Do czasu
ale szkoda gadac! Nie pije juz. Jedno piwo wypiłam i masakra. Wstydu sobie i K narobiłam. No ale ja w ogole nie pije odkąd w ciążę zaszłam i mi poszło w główkę. Ale szkoda o tym gadac
pogadałam z K i mysle ze bedzie ok. Bylo spokojnie podczas rozmowy wiec duże ŁAAAAAŁ 
A co do fotelików to my mamy zamiar kupic jak juz 9kg skonczy. Na razie ma ponad 7. Sprzedaliśmy bujaczek kuzynce K za 130zl i teściowa powiedziala ze za te pieniądze + jeszcze jej pieniądze i kupi malej fotelik. Jestem za bo jak u nas beda te pieniądze wydamy na cos innego... A juz mnie trafia jak widze jak Kornelia siedzi w tym nosidełku i ten łepek ciągle w górze.
Mi sie szczerze chce tak co 3dni ale jak K chce to jest taki ze pod prysznic mi wparuje , oczywiście tylko wtedy jak mała spi z dziadkami
no ale jemu sie chce zazwyczaj wtedy kiedy mam @. Dzis idzie na nocke a jutro juz mam miec @. I lipa 
Korneli smakuja biszkopty, chrupki kukurydziane i ... Paluszki. Sukces! Dodatkowo idzie ząbek! Na pol roku powinien byc czyli za dwa dni

A co do fotelików to my mamy zamiar kupic jak juz 9kg skonczy. Na razie ma ponad 7. Sprzedaliśmy bujaczek kuzynce K za 130zl i teściowa powiedziala ze za te pieniądze + jeszcze jej pieniądze i kupi malej fotelik. Jestem za bo jak u nas beda te pieniądze wydamy na cos innego... A juz mnie trafia jak widze jak Kornelia siedzi w tym nosidełku i ten łepek ciągle w górze.
Mi sie szczerze chce tak co 3dni ale jak K chce to jest taki ze pod prysznic mi wparuje , oczywiście tylko wtedy jak mała spi z dziadkami

Korneli smakuja biszkopty, chrupki kukurydziane i ... Paluszki. Sukces! Dodatkowo idzie ząbek! Na pol roku powinien byc czyli za dwa dni

madzialena647
Fanka BB :)
lucyp to super że z K. juz doszliście do zgody:-) Ja jeśli chodzi o alkohol to tez rzadko kiedy, jak cos to piwo smakowe
, My mamy z przyjaciółkami ulubione wino i zawsze jak sie spotykamy to nic innego tylko to pijemy
paulina smaka narobiłas grzybami
u nas jeszcze za dużo nie ma, mama była w sobotę to znalazła tylko 4 prawdziwki i pare kurek
My juz po spacerku
duszno jak cholera, niedługo idziemy na cmentarz a pozniej zabieram się za dżemy ze sliwkami bo narwałam sobie u teściów całe wiadro a na kolacje makaron z cukinią i szpinakiem, mniam:-)
paulina smaka narobiłas grzybami
My juz po spacerku
cayoka
My mamy foletelik 0-18 z odchylanym kontem, i nosidelko. Czasem jezdzimy jeszcze właśnie w nosidelku
ale planuje zakup jakiegoś lepszego, firmowego. Może macie na sprzedaż?
Co do seksu, mi się zawsze chce i mojemu Ł. też
może być nawet i kilka razy dziennie codziennie
Co do seksu, mi się zawsze chce i mojemu Ł. też
G
guest-1673535084
Gość
CAYOKA nie kupuje sie uzywki
nigdy nie wiadomo czy fotelik nie bral udzialu w wypadku a takiego juz nie mozna uzywac
LUCYP a tam poprostu wyrzucilas z siebie to czego byc nir powiedziala po trzezwemu
MADZIALENA tu jest mnostwo i to wielkich bo szwedzi nie zbieraja tylko kupuja
LUCYP a tam poprostu wyrzucilas z siebie to czego byc nir powiedziala po trzezwemu
MADZIALENA tu jest mnostwo i to wielkich bo szwedzi nie zbieraja tylko kupuja
cayoka
Paulina wiem, że powypadkowych się nie kupuje dlatego pytam Was. Poki co tylko szukam, ale i też ceny są przerazajace niektorych. Bo akurat nie mam aktualnie 1000 zł by dac na fotelik a i wiem że w rozsadniejszych cenach można kupic i lepszy niż za 1000 zł..
My za fotelik max 200zl. Na allegro sa fajne :-)
Tak po pijaku skomentowałam biust dziewczyny ktora bedzie niedługo z K miec zmiany. A bardziej to ze K popatrzył sie w jej dekolt. Tragedia. Jeszcze w jaki sposób to powiedzialam. Masakra. Dzis ja przeprosiłam na fb bo prędko sie z nia nie zobaczę
Tak po pijaku skomentowałam biust dziewczyny ktora bedzie niedługo z K miec zmiany. A bardziej to ze K popatrzył sie w jej dekolt. Tragedia. Jeszcze w jaki sposób to powiedzialam. Masakra. Dzis ja przeprosiłam na fb bo prędko sie z nia nie zobaczę

reklama
heja 
boooosz jaka ja dziś detka jestem. najpierw zasnąc nie moglam, potem wstalam o 6. o 7 pojechalam z kuzynką do biedronki po reszte bibelotów do szkoly.No i zapomnialam o blokach technicznych i plastelinie dla O
Co do mojego chcenia sie. Zazwyczaj mi sie nie chce, ale nachodzą mnie takie chwile jak wczoraj ze Ł by obdarty ze skory był. No a ze on maniak seksualny,moglby kilka razy dziennie to lubi takie moje stany
ale bywają tez takie chwile ze raz w miesiącu to jest zbyt czesto dla mnie. I wtedy zadna sila mnie nie namowi na numerek. mąz moj wtedy taaaaaaki dobry sie robi.. zeby tylko jakims sposobem mnie przekonac, zachecic.
wieje u nas strasznie. Upaly zle, deszcze zle, wiatry zle, mrozy zle... aj.. nie dogodzisz babie z pogodą
co do fotelików. Moi obaj jezdą na podstawkach.
Paulina.. wiesz niektorych nie stac zwyczajnie nowe foteliki i kupują uzywane.
boooosz jaka ja dziś detka jestem. najpierw zasnąc nie moglam, potem wstalam o 6. o 7 pojechalam z kuzynką do biedronki po reszte bibelotów do szkoly.No i zapomnialam o blokach technicznych i plastelinie dla O
Co do mojego chcenia sie. Zazwyczaj mi sie nie chce, ale nachodzą mnie takie chwile jak wczoraj ze Ł by obdarty ze skory był. No a ze on maniak seksualny,moglby kilka razy dziennie to lubi takie moje stany
ale bywają tez takie chwile ze raz w miesiącu to jest zbyt czesto dla mnie. I wtedy zadna sila mnie nie namowi na numerek. mąz moj wtedy taaaaaaki dobry sie robi.. zeby tylko jakims sposobem mnie przekonac, zachecic.
wieje u nas strasznie. Upaly zle, deszcze zle, wiatry zle, mrozy zle... aj.. nie dogodzisz babie z pogodą
co do fotelików. Moi obaj jezdą na podstawkach.
Paulina.. wiesz niektorych nie stac zwyczajnie nowe foteliki i kupują uzywane.