reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
MACIEJKA ja slyszalam ze fotelik ma 5 lat gwarancji na to ze bedzie dzialal bez zarzutu ale ile w tym prawy to nie wiem :)

My wrocilysmy z zakupow. Dzis dla mlodej kotlecik z ziemniakami i mizeria a dla A. placki ziemniaczane z sosem grzybowym, bo wczoraj zebralismy dwie siaty grzybow ;) a w srode zupa grzybowa a w czwarteek obiad na promie ;)

Jezusie jestem straszna! Bylo wczoraj fajnie... Do czasu :-D ale szkoda gadac! Nie pije juz. Jedno piwo wypiłam i masakra. Wstydu sobie i K narobiłam. No ale ja w ogole nie pije odkąd w ciążę zaszłam i mi poszło w główkę. Ale szkoda o tym gadac :-D pogadałam z K i mysle ze bedzie ok. Bylo spokojnie podczas rozmowy wiec duże ŁAAAAAŁ :-D

A co do fotelików to my mamy zamiar kupic jak juz 9kg skonczy. Na razie ma ponad 7. Sprzedaliśmy bujaczek kuzynce K za 130zl i teściowa powiedziala ze za te pieniądze + jeszcze jej pieniądze i kupi malej fotelik. Jestem za bo jak u nas beda te pieniądze wydamy na cos innego... A juz mnie trafia jak widze jak Kornelia siedzi w tym nosidełku i ten łepek ciągle w górze.

Mi sie szczerze chce tak co 3dni ale jak K chce to jest taki ze pod prysznic mi wparuje , oczywiście tylko wtedy jak mała spi z dziadkami :-D no ale jemu sie chce zazwyczaj wtedy kiedy mam @. Dzis idzie na nocke a jutro juz mam miec @. I lipa :-D
Korneli smakuja biszkopty, chrupki kukurydziane i ... Paluszki. Sukces! Dodatkowo idzie ząbek! Na pol roku powinien byc czyli za dwa dni :-D

lucyp to super że z K. juz doszliście do zgody:-) Ja jeśli chodzi o alkohol to tez rzadko kiedy, jak cos to piwo smakowe:), My mamy z przyjaciółkami ulubione wino i zawsze jak sie spotykamy to nic innego tylko to pijemy:)
paulina smaka narobiłas grzybami:) u nas jeszcze za dużo nie ma, mama była w sobotę to znalazła tylko 4 prawdziwki i pare kurek

My juz po spacerku:) duszno jak cholera, niedługo idziemy na cmentarz a pozniej zabieram się za dżemy ze sliwkami bo narwałam sobie u teściów całe wiadro a na kolacje makaron z cukinią i szpinakiem, mniam:-)

My mamy foletelik 0-18 z odchylanym kontem, i nosidelko. Czasem jezdzimy jeszcze właśnie w nosidelku:) ale planuje zakup jakiegoś lepszego, firmowego. Może macie na sprzedaż?:p
Co do seksu, mi się zawsze chce i mojemu Ł. też:D może być nawet i kilka razy dziennie codziennie:D

CAYOKA nie kupuje sie uzywki ;) nigdy nie wiadomo czy fotelik nie bral udzialu w wypadku a takiego juz nie mozna uzywac
LUCYP a tam poprostu wyrzucilas z siebie to czego byc nir powiedziala po trzezwemu
MADZIALENA tu jest mnostwo i to wielkich bo szwedzi nie zbieraja tylko kupuja

Paulina wiem, że powypadkowych się nie kupuje dlatego pytam Was. Poki co tylko szukam, ale i też ceny są przerazajace niektorych. Bo akurat nie mam aktualnie 1000 zł by dac na fotelik a i wiem że w rozsadniejszych cenach można kupic i lepszy niż za 1000 zł..

My za fotelik max 200zl. Na allegro sa fajne :-)

Tak po pijaku skomentowałam biust dziewczyny ktora bedzie niedługo z K miec zmiany. A bardziej to ze K popatrzył sie w jej dekolt. Tragedia. Jeszcze w jaki sposób to powiedzialam. Masakra. Dzis ja przeprosiłam na fb bo prędko sie z nia nie zobaczę :-D

reklama
heja :)

boooosz jaka ja dziś detka jestem. najpierw zasnąc nie moglam, potem wstalam o 6. o 7 pojechalam z kuzynką do biedronki po reszte bibelotów do szkoly.No i zapomnialam o blokach technicznych i plastelinie dla O :)

Co do mojego chcenia sie. Zazwyczaj mi sie nie chce, ale nachodzą mnie takie chwile jak wczoraj ze Ł by obdarty ze skory był. No a ze on maniak seksualny,moglby kilka razy dziennie to lubi takie moje stany :)
ale bywają tez takie chwile ze raz w miesiącu to jest zbyt czesto dla mnie. I wtedy zadna sila mnie nie namowi na numerek. mąz moj wtedy taaaaaaki dobry sie robi.. zeby tylko jakims sposobem mnie przekonac, zachecic.:)

wieje u nas strasznie. Upaly zle, deszcze zle, wiatry zle, mrozy zle... aj.. nie dogodzisz babie z pogodą :D

co do fotelików. Moi obaj jezdą na podstawkach.

Paulina.. wiesz niektorych nie stac zwyczajnie nowe foteliki i kupują uzywane.

Do góry