reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwietniowki 2015

Moje pierwsze testy też były jasne ImageUploadedByForum BabyBoom1408560842.791243.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1408560842.791243.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1408560842.791243.jpg
    40,7 KB · Wyświetleń: 62
reklama
U mnie od razu testy były ciemne :) ale stwierdzilismy ze ten maluch jest bardzo silny bo jest to ciąża nie planowana i popelnilam dużo zakazanych rzeczy. Nawet w parku rozrywki juz był ;)

Pati dzieki :-) i Gratki nawzajem :-)
Ja biore Kwas foliowy i witaminki dla ciezarnych.
Doli - no takie mam przeczucie :-) , chociaż mój chce druga dziewczynkę , no i ubrań mam pełno po Emily - w 70% zupełnie nowych. Wiec było by opłacalne z dziewczynka haha. Ale najwazniejsze zeby było zdrowe, bo z drugim chorym dzieckiem nie dam rady :-(

Anuska witaj :-)

Karina no tak, zdrowie najważniejsze, musimy być dobrej myśli, mój mąż tez przeczuwa , że dziewczynka będzie hehe

anuśka hej

oki dobranoc, ja uciekam tak mnie bolą cycki, że siedziec nie mogę już ;-)

reklama
I ja po wizycie Nasz robaczek ma 4,5 mm+ nogi i pykajace serce Na razie nie mierzyla tetna, bo jest za wczesnie, i tak spokojnie moglo jeszcze nie byc widac serduszka, bo dzisiaj dopiero rowne 6 tygodni ;) No ale jest <3

Oprocz tego mam jakiegos krwiaka, ale poniewaz nie krwawie ani nie plamie to raczej nie jest grozny.

Wizyta za 2 tygodnie, wtedy tez dostane skierowanie na badania, teraz jeszcze nie chcialam bo roznie moze jeszcze byc.

Oczywiscie cieszymy sie, ale tak ostroznie i nadal nikomu nie mowimy. Moze za miesiac, rodzicom ;

Do góry