babina - może musisz odgrzybic zmyware... :-) są takie specjalne środki do mycia zmywarek , myjesz gąbką wewnętrzną część zmywarki, dokładnie przy uszczelkach na drzwiach bo tam najwięcej tego syfu się zbiera i do tego głownego "syfonu" w środku walisz sól w zależności od twardośći wody... moim zdaniem jeśli tego nie zrobisz to nie ma innej rady - powinno się tak robic co jakiś czas... powodzenia
Ej laski, Kossakowski się tak zwijał a kobita w ciązy nie - bo nie da rady przez ten brzuch... wiadomo że przez tyle miesięcy przyzwyczajamy się do powolniejszych i ostrożniejszych ruchów, a gościu nie ma bębna więc sobie pomaga i łagodzi ból różnymi pozycjami... ale fakt jak pisze Cyntia, że kobitki mają za to nagrodę, sens bólu a on to robił z ciekawości i w sumie bez żadnego celu..
ale mi się tam filmik podobał :-) mój chłop tez mógłby się tak podłączyć
upiekłam szarlotke i właśnie bedę konsumować z inką - zapraszam :-)

Ej laski, Kossakowski się tak zwijał a kobita w ciązy nie - bo nie da rady przez ten brzuch... wiadomo że przez tyle miesięcy przyzwyczajamy się do powolniejszych i ostrożniejszych ruchów, a gościu nie ma bębna więc sobie pomaga i łagodzi ból różnymi pozycjami... ale fakt jak pisze Cyntia, że kobitki mają za to nagrodę, sens bólu a on to robił z ciekawości i w sumie bez żadnego celu..
ale mi się tam filmik podobał :-) mój chłop tez mógłby się tak podłączyć

upiekłam szarlotke i właśnie bedę konsumować z inką - zapraszam :-)