magdalenka9191
Fanka BB :)
witam
ja teraz też potrafię mieć właśnie takie lepsze dni, np dzisiaj chętnie wstałam, zaprowadziłam Filipka do szkoły,zrobiłam normalne pranie, ręczne pranie, przygotowałam obiad i piję kawkę mrożoną. więc czyźby na koniec coś się poprawiało czy też cisza przed burzą
gosiak, magdalenka robicie plany porodów??? położna ostatnio na wizycie powiedziała że jak chcę to mogę taki plan sobie zrobić i nie wiem właśnie czy jest sens
za oknem piękne słonko, więc wzięło mnie na kawę mrożoną, na zgagę w sam raz :-)
Ja mniej wiecej napisalam kilka punktow maja robic mi cc wiec bez sensu mi pisac o sn chociaz polozna mi kazala. Ja sie zastanawoam nad wit k czy w szczepionce czy doustnie. I jiz sama nie wiem. Wiem ze tu w uk wszyscy wybieraja szczepionke ale czyt ze podobno sa jakies powiazania z ta szczepionka I bialaczka u dzieci ale to tylko takie pogloski nie potwierdzone. Ta doustna tez ma jakies tam minusy a juz wogole nie podanie jej niesie wieksze konsekwencje. Wiec juz zglupialam I nie wiem co wybrac. Wczoraj mi przyszedl list na wizyte z anastezjologiem I jiz zaczynam panikowac jak to bedzie. Termin mam na 19.10 a pod koniec miesiaca wprowadzamy sie do nowego domku wiec nie wiem jak to bedzie. Poza tym na poczatku listopada mam szkolenie wiec juz wogole. Jeszcze sie stresuje porodem. Sorki ze rak zarzucilam stresem z samego rana.