reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwietniowki 2015

Hej dziewczyny,
zazdroszcze wam grilowania, ja po pracujacym weekendzie.

Hej mamamadziurka!!!

Wspolczuje wszystkim tych mdlosci, naprawde.
W pracy jak troche sie meczylam to takie jakby rwanie mialam w brzuchu to normalne? Albo jak sie przeciagam po przebudzeniu,
Jutro chyba wkoncu na badania krwi pojde.

Milej nocy dziewczynki!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Hej Kochane, niestety miałam być kwietniówką jak Wy ale... zostałam mamą Aniołka :-( W czwartek o 6 rano zaczęłam krwawić, zaqczęły się bóle brzucha, pojechałam do szpitala i niestety o 13 miałam zabieg łyżeczkowania :no: Któraś z Was pisała o kropelkach krwi - nie bagatelizujcie tego, u mnie poprzedniego dnia wieczorem też była kropelka a następnego... Serce mi pęka, mam nadzieję, że jeszcze doczekam się drugiego szkrabika. A Wam życzę spokojnych i szczęśliwych ciąż i oczywiście pięknych bobasków :tak:

Majowa mamusia przykro mi kochana... wyplacz sie, trzymaj sie.. i jak bedziesz gotowa to podejmuj nowa walke o malenstwo.. na pewno zostaniesz mamusia drugiego szkraba ;-)

Majowa Mamusiu ... Bardzo mi przykro :-( , życzę duzo siły do przepracowania tak wielkiej straty ...

Ostatnia edycja:
reklama
hej

kurna mielibyśmy powazny wypadek
przód, tył i bok przy prędkości 90 km, bo jakiś pendzel stary zmieniał skrajny pas prawy na lewy na krótkim odcinku, ślimaczą prędkością a auta rozpędzone,kuźwa mać i jak ja mam jeździć bez nerwów, tyle sie udenerwowałam, skurczy żołądka dostałam, brzuch boli
posrańcy bo innych słów nie znajduje:angry:

Myla kochana no to łap głos ode mnie ;-)

Lei, musli biedne Wy.. :(

Majowa przykro mi strasznie :* :(

Do góry