reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwietniowki 2015

Dzień dobry wszystkim,

Doliores spróbuj się uspokoić, nie możemy się tak denerwować. Masakra jak ludzie jezdza:-S

Znalazłam super lekarza na nfz, aż byłam w szoku bo dosyć młody ale widać ze się zna, stara się, ma super podejście. Na ostatniej wizycie wspomniał ze może juz nie mieć przedłużonego kontraktu. A dziś dzwonie się zapisać i oczywiście doktor juz nie pracuje :-( i tak jest zawsze, jeśli ktoś konkretny to się go pozbywają ehh Pójdę prywatnie na usg to wezmę wyniki moich badań, może lekarz zerknie czy wszystko w porządku.

Nowy tydzień w pracy, za dwa tygodnie obrona, nie mam glowy do tego wszystkiego :-)
Jak się obronie idę na tygodniowy urlop :-)

reklama
Majowa mamusi, wspolczuje, wiem co przechodzisz (ja straciłam 3 dzieci), jesli szukasz wsparcia to pukaj na forum Promyczek na gazetowym.
Dziewczyny co z tym przeniesionym watkiem brzuszkow, nie mozna sie do niego dostac :( moze mnie ktos dodac, wpisac??
Doliores wspolczuje stresu przy wypadku :(
milego dnia kobitki.

Ann niestety to było nieuniknione... wspołczuje z lekarzem :/ tez miałam fajna babke, młoda, kompetentna i co? byłam raz i koniec, bo terminów nie ma, gafikow nie ma a przyjmuje teraz na 2 koncu miasta, wiec znowu inna..

Witam się po weekendzie.
Mamamadziurka – hej!
Majowa Mamusia – bardzo mi przykro, trzymaj się! Na pewno doczekasz się dzieciaczka.
Doliores – ło matko! Jak się czujesz???
Ann90 – no to powodzenia! Dasz radę. A urlop jak najbardziej zasłużony.

Ja dzisiaj na 17.30 do lekarza, ale bez usg. Kartę ciąży mam mieć w końcu założoną.
[FONT=&quot]Miłego dnia![/FONT]

Hej dziewczyny witam z rana :-)

Majowa współczuje i trzymaj się.

Dziewczyny oby was te mdłości już powoli puszczały bo to musi być masakra jakaś.

Ja czuję się super w ogóle jak nie w ciąży. Jedyne co to lekko brzuch ciągnie ale to do zniesienia jest.

Jedne co to mam okropnie brzydka buzię jakaś taka chropowata i pryszcze okropnie z tym się czuję.

W weekend powiedzieliśmy o maluszku moim rodzicom. Tekst "Rodzina nam się powiększy" Moja mama "Ale komu?" "No nam :)" Jej mina bezcenna myślałam że padnę.

PS Gdzie się zapodział nasz zamknięty wątek ???

Ostatnia edycja:
Doliores o matko! Trzymaj się będzie wszystko ok jeszcze tylko dwa dni do naszej wizyty:-)
Majowa bardzo mi przykro wiem co przeżywasz...
Dziewczyny życzę Wam spokojnego dnia ja niedługo do pracy wychodzę

Dzień dobry dziewczęta :)
Doliores matko!nic ci nie jest?bylas u lekarza/w szpitalu???
Dziękuje za kandydaturę i glos :Dale mam wrażenie ze tylko ja się przejmuje aby był juz moderator (pewnie dlatego ze jako jedyna mam bezposredni nacisk od j@gody abyśmy go wybrali) a tylko ty czytasz jak o tym pisze :-D

dziewczyny podawalam wczoraj link do zamknietego.

dzięki dziewczyny za troskę , nie spodziewałam się :sorry2: ze mną Ok, naparwdę byłam gotowa na jakieś skutki z tego wszystkiego ale póki co jest dobrze i niech tak zostanie

aneczka to powodzenia a czemu bez usg ?? ;/ może wyżebrasz?

Karina hej

dygotka hahaha no to nieźle, my dziś powiemy naszym ukochanym kuzynom i tylko im póki co, bo zapraszamy na imprezke i sie domyślą, czemu ja taka nagle bez %.... no i brzucha nie wciągnę już

natasza ooj może wytrzymam ;-) to już mniej niż 2 dni

Myla eeee no co Ty?? ;-) pisałąm tu na kilku tematach i owszem moder jest potrzebny, chociażby po to, żeby przepędzać trolle czy rozwiązywac konflikty więc, myślę, że jak dziewczynu nie mają mi nic przeciwko to ja bym Cię awansowała :-D

reklama
Doliores, 2 tyg temu miałam usg, to bez przesady. następne pewnie dopiero genetyczne, 26.09. dobra,s padam cwiczyc, a potem sprzatac, bo tylko ksiazki czytam...

Do góry