reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

reklama
LayDeek gratuluję !! Super, że malutka rośnie !!

Emilchen fajnie, że wyniki idą do góry :-) oby tak dalej!!

A mi wczoraj wieczorem coś ciężkiego na głowę upadło (w końcu w ciąży jestem) Wlazłam na znanylekarz zobaczyłam, że doktor do którego zawsze łaziłam na USG 3D ma wolne i się umówiłam - czułam taki niedosyt - a i mój też chciał zobaczyć swoje maluchy :-)
Doktorek zdarł ze mnie na max
smile.png
dołożył sobie 100 zł za bliźniaki. normalnie było 200 zł, a ja zapłaciłam 300 zł
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Wyszło że będą dwie córeczki Iga i Martyna [/FONT]
Wszystkie parametry w normie
smile.png
waga 561 i 553
smile.png

Ale najlepsze jest to że widziałam obie buźki :-DDD śmiałam się że jedna cała ja hi hi hi w sumie to drogo ale jestem szczęśliwa
smile.png
no i dowiedziałam się, że mam dobrego doktora prowadzącego, chwalił go na max
smile.png

Tylko w jednym mi namieszał proponował mi zwiększenie luteiny z 2*2 na 3*2 - nie wiem co mam z tym zrobić a do lekarza idę za 4 tyg......
A nie wiem czy Wam się wczoraj chwaliłam przytyłam 9 kg z czego 4 kg w ciągu ostatnich 4 tygodni
smile.png
laska ze mnie będzie

Stokrotka super ze tak fajnie na wizycie, szkoda ze tak skasował ale chyba jednak warto było :) i jednak dwie panienki, super laski górą ;)
Co do wagi to kochana ty z samych dzieci już ponad 1kg a gdzie te inne cuda jeszcze wiec chcąc nie chcąc ważyć będziesz trochę więcej ale to wcale nie znaczy ze tyjesz ty masz po prostu dwa bąki w sobie :)

LayDeek gratulacje, córcia spora, ale to dobrze!

Stokrotka super! Na pewno to nie są wyrzucone pieniądze. Jak na bliźniaczki to dziewczynki są duże :tak: świetnie, że wszystko w normie i gratulacje dobrego lekarza :tak:

Dzięki wszystkim, że cieszycie się razem ze mną :-) co prawda anemia jest nadal i płytki też sporo poniżej, ale dla mnie to mały cud, że nie spadły i nawet odrobinę wzrosły! Na anemię piję codziennie pokrzywę i barszczyk z Hortexu:-p no i biorę dodatkowe żelazo w tabletkach, także widocznie coś działa ;-)

reklama
Emilchen zamiast z hortexu sama rób soki, są nieporównywalne! Ja mam całe życie anemię a od kiedy zaczynam dzień od świeżego soku to mam wszystkie wyniki w normach czego nie doświadczyłam id 20lat! Wiec myślę że takie soki mogą ci dużo dać, może cię nie wylecza z tego wszystkiego ale jestem pewna że wyniki jeszcze bardziej się poprawią ;) ja nie jestem jakaś wariatka eko mama i nie wczuwam się w tę klimaty ale świeże soki to cudo a energii więcej niż po kawie :)

Do góry