reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Kwietniowki 2015

A ja jednak mam kolke nerkowa :/ booooli. Poloze sie moze przejdzie. Jak nie to pogotowie :/ trzymajcie kciuki zebym wysikala tego kamola. Na poczatku roku mialam juz taki atak. Zrobili tomografie i powiedzieli ze czysto i wg nich to kamyk wyszedl sam. A teraz kolejny??? Kurcze nie sadzilam ze one sie tak szybko tworza!!

reklama
Niestety w ciąży jesy większa szansa na to że powstaną...ja pomimo wszelkich problemów z układem moczowym licze ze to mnie ominie...
Kciuki za owocne siusianie !

Pat ja nigdy przenigdy nie mialam takich problemow. Zapalenie pecherza bylo mi obce. A teraz od kilku miechow ciagle cos...
Echhh starosc nie radosc :(

Ja miałam często problem z zapaleniem pęcherza...mega bol podbrzusza i sikanie krwią z uczuciem jakby wysikiwac żyletki.... Masakra...nikomu nie życzę
Tabasia wspolczuje szczerze... Kamlotom akysz !!!

A ty kuklaki jak masz leżeć to lez i nie marudz,niejedną by chciała tak bezkarnie się lenic :-)

Doliores-Ja wszystkie badania,gin w luxmedzie . Z pierwsza ciaza tez u nich i nigdy nie bylo mowy o poloznej. Pierwszy raz polozna spotkakam na porodowce. A cisnienie i wazenie mam na kazdej wizycie u gin.
Gratuluje udanych wizyt.
Witam nowe kwietnowki.
Tabasia oby i tym razem udalo sie szybko opanowac a najlepiej niech znowu sam sie ulotni.

Aska witaj :-)

Tabasia mam nadzieje ze szybko sie polepszy ... Przekichana sprawa z pecherzem :-(

A wy jeszcze nie śpicie ? Lol
Karina a ty jeszcze nie Spisz???

Ja wpierdzielam rogaliki pyszne które zrobilam dziś o!
IMG_20141014_192029.jpg

Załączniki

• IMG_20141014_192029.jpg
    IMG_20141014_192029.jpg
    15,7 KB · Wyświetleń: 58
reklama
Do góry