reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwietniowki 2015

Nie panikuje, ale miałam nadzieję że mnie to ominie :( jabłka wcinam codziennie. Mam nadzieję że jak teraz się zaczęły to lekarz coś zaradzi i później nie będę miała większych problemów -_-

reklama
Myla pisalam pare postow wyzej : bo Milia sie pytala... Ja mam blizniaki dwujajowe dwuowodniowe i dwukosmówkowe...
yes2.gif.pagespeed.ce.odCVgD4k4B.gif

a kaja ma jednojajowe dwuowodniowe i dwukosmówkowe...
yes2.gif.pagespeed.ce.odCVgD4k4B.gif

Odnosnie hemoroidow to ja mialam kiedys przepisana taka masc Posterisan H bo przy zalatwianiu sie pojawiala sie krew...

Nie panikuje, ale miałam nadzieję że mnie to ominie :( jabłka wcinam codziennie. Mam nadzieję że jak teraz się zaczęły to lekarz coś zaradzi i później nie będę miała większych problemów -_-

Pat ale jablka u niektórych osób powoduja własnie zaparcia. Wiec niekoniecznie jablka, prędzej siemie lniane, owsianka, śliwki suszone czy też morele

Wcinam zurawine - zasłodze sie na amen....

Jestem zyje. Nadrobie dopiero wieczorem bo siedze w pracy. Bol mialam do 1 w nocy i mialam na pogotowie jechac ale wzielam nospe i sie jskos uspokoilo. I od rana nic wiec chyba wysikalam.

Odezwe sie pozniej ;)

Myla ale , że co ? :D

jestes jak mnie młody wkurzył
tak ryja wydarłam, że mi wstyd

wysmarował sie wlasną kupa siedząc na kiblu, ale to nic, że ąłzienka super błysk wymyta, to nic, że pralka w gówienku i schodek i on sam, to nic

jak zobaczyłam jak ŁAPSKA wkłada do buzi z tym gównem to niewytrzymałam
za ręcę wzięłam wytargałam z kibla i do mycia

wstyd mi normalnie jak nie wiem teraz, wiem głupio zareagowałam ale kuźwa no. żre pazury od jakiegoś czasu cały czas to jeszcze kupska podjadł :wściekła/y::wściekła/y: ciśnienie mam jak nie wiem!!!!!!
jeszcze mi świezo umyte włosy wysmarował :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

1 raz taka akcja ja nie wiem, ale co za debilny wiek, nagle wkłada zabawki do buzi teraz ta kupa- wiem chciał sobie podetrzeć!!! zła matka jestem bo powinnam pochwalić!!!!

reklama
Hahaha przepraszam Doli ale mnie rozwalilas swoją opowieścią :D żadna z Ciebie zła matka, chyba każda by tak zareagowała jakby zobaczyła że dziecko wkłada ręce w kupce do buzi :p wtedy nie myśli się o tym "o jak super że chciał się podetrzeć" tylko o tej kuuupie lądującej w buzi ;p
A włosy...hm...przykro mi...ja z moim słabym żołądkiem bym chyba zabrudzila podłogę :p

Do góry