reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

My z S tez myslimy , a zapewne tez na ostatnia chwile bedziemy chodzic , na pewno nic duzego nie kupimy bo to 9 dzieci a nie 2 ... ; oo

HAPPY moja z samolotu byla by zadowolona :) albo z pociagu ...a autka na sterowanie ....chlopczyce mam :)

Ostatnia edycja:
reklama
u nas my kupujemy tylko dla Kacperka kiedyś kupowaliśmy dla mojego M bratanka ale jego mama zabrania kupować zabawek i mają być tylko klocki duplo. A taki większy zestaw kosztuje 200zł.
mojego M kuzynki córka 13letnia dostaje od moich teściów książkę fantastykę. Teściowej i mojej mamie kupie komin, mojemu M piżamę, a od M pewnie dostanę książki.

Ostatnia edycja:
MILI jesli nie minela godzina od poprzedniego postu , edytuj go : ) pozniej je skleje , w tel nie mam mozliwosci :)

Mloda spi , jasiek jeszcze 30min i odpoczynek :)

Wy tu już o gwiazdce ??? :szok:
U nas w grudniu dzieci mają imieniny blisko Mikołaja więc będzie wydatek plus mała imprezka ;)

Milena-w takim razie twoja corcia dogadalaby sie z Dennisem bo on pociągi kovha od dawna:) samoloty dopiero od jakiegoś czasu.
Olcia - ja kupuje zawsze na ostatnią chwilę bo nigdy nie wiem co mam tamtym dzieciaka kupić.
Mili - mój ojciec jest Adam i tez ma w wigilię imieniny.
Sandra - wiki jeszcze wierzy w Mikołaja? Jak tak to nich pisze list; )

U nas dzień jak co dzień ale byliśmy w parku i kaczki nas gonily (tak jie my kaczki a one nas!) Jutro pojedziemy znowu ale tym razem zabierzemy chleb żeby je nakarmić

Dennis w kaczkach i labedziach zakochany:)

Ps. Wrzucam gdyby któraś miała ochotę poczytać moje wypociny
https://m.facebook.com/aylapisze

Załączniki

• 1415138778736.jpg
    1415138778736.jpg
    65,4 KB · Wyświetleń: 50
  • 1415138802398.jpg
    1415138802398.jpg
    56,8 KB · Wyświetleń: 49
reklama
Dzien dobry ; ) .
HAPPY moja za to samoloty juz dosc dlugo , pociagi od niedawna :)

U nas nic nowego, pogoda SUPER kawke wypijemy i pojdziemy na spacer :) @ brak , ale nie wiem kiedy sie jej spodziewac , zawsze regularnie mialam , no ale nie wiem jak po odstawieniu tab ..

Do góry