reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2014

reklama
Dzien dobry!

Co tam Pola? Tak serio, serio, to ja nie mam pewnosci jak masz na imie :/ podejrzewam natomiast, ze Tymek nie spal w nocy tak jak powinien, marudzil od rana, byl zmeczony i nie chcial spac, nie chcial jesc, utaplal sie i wszystko w kaszce, w koncu zasnal? Takie rozrywki zafundowal mi Adas... ;)

Same problemy spadly mi na glowe wczoraj :/ chyba dzisiaj ubiore kask ;)

Milego dnia!

My wstaliśmy zadowoleni po 9....:-)
Maly mi w nocy stracha narobil. Chciałam go przytulic,patrzę nie ma go,zerwalam sie w panice a ten przekrecil sie na brzuch i na wysokości kolan moich byla jego glowa. Caly odkyty,nogi jak lody... Zastanawiam sie czy nie wsiąść go do nas w środek....

Dzien dobry!

My juz 1,5 godz. na spacerze, dziecko spi, bo dzis pobudka byla przed 7. Faaajnie slonecznie i cieplo (jaak na zime oczywiscie;-))

Moja tez sie rozkopuje:-/ ale spiworek to zloooo:-/ i caly blok musi o tym wiedziec,ze matka chciala go zalozyc:-)

Wspolczuje nocek.
Milego dnia!

reklama
Do góry