reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Luty 2015

reklama
a ja mam wrażenie że im bardziej próbuję wszelkich sposobów na przyspieszenie porodu tym bardziej Mały robi mi na złość :-p

no ale przynajmniej sprawdzę czy to ma jakieś działanie czy też jest o doopę wytłuc! :-D

wypiłam herbatkę z liści malin, umyłam dziś okna a teraz idę na długi, szybki spacer! :tak:

Dlatego ja nic nie robię i czekam spokojnie, aż Mała sama zdecyduje kiedy zechce przyjść na ten świat. Jedno jest pewne, już bliżej, niż dalej... to kwestia 1-2 tygodni :-D

Myślałam, że tylko ja tak wyczekuję :D Niby tylko tydzień, dwa, a dłuży mi się bardziej niż te całe 9 miesięcy...

ja już mam nadzieje ze w srode mi powie czy tniemy bo ja zwariuje. Dzis zawiozłam Bartka do przedszkola i pojechałam jak zwykle do mamy na sniadanie a tam facet stanął sobie dostawczakiem w bramie a mama mieszka w samym centrum miasta. i szukam po sklepach bałwana który tak zaparkował i nagle on sobie wychodzi z piekarni i do mnie tekstem że na minute jak go ochrzaniłam to się wyżyłam na nim trochę.

Ja praktycznie jestem w terminie.
Zaczyna mnie łapać dół, denerwuję się i wolałabym, żeby maluch już się urodził...
Jak nie urodzę, to skierowanie mam na 17 lutego dopiero.

Dziewczyny jak mogę uzyskać dostep do działu zamkniętego? Jestem moderatorem na marcówkach, zapisałam się i udzielałam tam, a tutaj tylko od czasu do czasu. Ale mam nadzieję, że jestem wiarygodna dla Was:)

minimum 50 wpisów, ale jeśli mam być szczera wolałabym by nowe osoby nie były tam juz dodawane. "Znane twarze" juz są, zdążyłysmy się poznać przez 9 miesięcy, a piszemy tam czesto o sprawach bardzo prywatnych wiec wolałabym by zostało to w takim gronie. Nie wiem jak reszta Dziewczyny ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry