reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2015

malf zrób sobie inhalacja nad garnkiem 1 l wody i 2 torebki herbaty z lipy + 3 kropelki olejku pichtowego, po ok 7-10 minut min 2 razy dziennie

reklama
Witam
ah tak mi się nad ranem dobrze spało a tu córka mama mlecko mlecko no i po spaniu. Wiecie moje Emilka to się wieczorami tak tam nisko wierci, że czasami siedzieć się nie da i to takie mało przyjemne jest;/jak by mnie tak ktoś gmerał:zawstydzona/y:

miq Hanula też tak się wierci! Nie pamiętam, żeby Zochna się tak wierciła- chociaż ją poczułam dopiero w 21 tygodniu. Nawet teraz jak siedzę to się kręci:-) Praktycznie za każdym razem jak siadam albo się kładę to ją czuje.

Część dziewczyny :)

Oliwia obudziłą się raz, niestety z płaczem że z 30 min nie była do ogarnięcia, rano atak kaszlu więc dałam jej sol baby i na razie jak wczoraj smarki, smarki smarki. Gorzej bo Łukasz pojechał coś załatwić a ja zostałam z pustą lodówką, nawet śniadania nie mam zbytnio z czego zrobić :/ pewnie z godzinę dopiero będze wracał ehhh Kiepsko zapowiada się ten dzień :(

No może nie z taką pustą bo na obiad będzie wczorajszy żurek i pewnie zrobie kotlety mielone z ziemniakami i mizerią ale na śniadanie brak buuu

miq Hanula też tak się wierci! Nie pamiętam, żeby Zochna się tak wierciła- chociaż ją poczułam dopiero w 21 tygodniu. Nawet teraz jak siedzę to się kręci:-) Praktycznie za każdym razem jak siadam albo się kładę to ją czuje.
Pierwsza córcia dosyć szybko się wierciła ale nie tak nisko;/
angi uszy do góry:)

hej dziewczyny to juz jutro, wielki dzien, o 14.40 mamy umowiona wizyte i zobaczymy maluszka, troche sie denerwuje bo od dwoch dni slabiej czuje ruchy i twardnieje mi brzuch ale to moze z przemeczenia bo ostatnie dwa dni w pracy naprawde daly mi w kosc (wszystko boli od glowy po stopy )teraz odpoczywam przed kolejnym dniem w pracy, o tyle dobrze ze dzis po 4 godzinach juz bede konczyla, no nic schrupie troche kukurydzy a wy trzymajcie kciuki zeby z dzidzia bylo wszystko ok i moze przy odrobinie szczescia bede mogla pochwalic sie kogo nosze w brzuszku :)

reklama
Witam sie z rana :) my dopiero wstalismy S robi jajecznice, a ja zaczynam ogarniac sie do pracy.
U nas na obiadek bedzie rosol I ja pewnie jeszvze cos w pracy zjem ;)
Na plus mam 4kg nie tak zle ;)
A1990grtauluje udanej wizyty kawal dzieciaczka juz z niego :D
Ewelak super, ze Zosia dala popsac :D Ciekawe jak Oliwka Angi
KAarolcia zjadla bym fasolke mniam mniam
Moj ktosiek tez glownie z rana I w nocy szaleje :) luuuubie to :)

Do góry