reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2015

reklama
Ja postawiłam na krupnik :tak::tak:
Tylko placki ziemniaczane też bym zjadła, ale chyba nie chce mi się trzeć ziemniaków :baffled:

Na mnie też kiepsko działa ta pogoda, nic mi się nie chce i czuje się okropnie ( psychicznie ) gruba, brzydka itd.. czekam na słoneczko żeby więcej Energi we mnie weszło bo dzisiaj to nawet nie chce myśleć, że to dopiero 12 ;/

Melduje ze z maluchem wszystko w porządku :) tak fikał ze nie dal se ładnego zdjęcia zrobić :-)
Pytałam się o pleć to doktor powiedziała ze dowiem się na 3d w marcu bo nie jest pewna bo mały tak fikał to ja do niej żeby się zlitowała i powiedziała co tam widziała ona zaczęła się śmiać i mówi ze nie powie bo nie jest pewna ale cos tam widziała a ja do niej to jak pani cos widziała to może być tylko siusiak i zaczęła się tylko śmiać :-D wiec nadal nie wiem. Następna wizyta 25 marca i znowu na glukozę musze dla pewności (w pierwszej ciąży miałam cukrzyce) a na połówkowe mam w drugim tygodniu marca iść. To jeszcze 3 tyyyyyygodnie to taaak długo :-:)-(

Milego dnia dziewczyny :tak::tak::tak:

reklama
A co do medeli to na 100% kupie ale albo nowy mini albo jeszcze rozważam zakup używanego tego droższego ale kurde mam opory bo to produkt taki trochę jak majtki wiecie osobisty i sama nie wiem. Boje się że jak wydam na nowy prawie 500 zł i nie uda mi się karmić cyckiem to sprzedaż jego później będzie kłopotliwa :( ehh ja to mam rozterki :D

Do góry