reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2015

reklama
Aa no to się pomyliłam. Chociaż powiem wam, że jak patrze na moja szwagierke to faktycznie bardziej się nad sobą trzęsie niż w 1 ciąży :)
Ja dzisiaj myślę nad obiadem, może jakaś zapiekanka ziemniaczana.. hm

Witam z rana :p dziś wyjątkowo od 7 na nogach :szok: bo mąż do pracy jechał, jutro jedziemy kupić auto, a w czwartek na połówkowe, więc jestem podekscytowana dziś już :p a rano leżąc na plecach poczułam pierwsze "celowane" kopniaki, takie w moją rękę :p i to takie mocniejsze niż zwykle, aż brzuszek wibrował pod dłonią :p mój malec chciał mi okazać swoje "uczucia" chyba dziś jak go głaskałam, albo upominał się o śniadanie :-D super uczucie :tak::tak:

Przyszedł mój laktator wczoraj ale nawet nie miałam kiedy rozpakować, a dziś dostanę nowa parę butów - tym razem cichobiegi na wiosenne spacerki z wyprzedaży z pumy :p

Witam się
Coś Wam pokażę - tylko raz moja dzidzia aż tak przesunęła się na lewą stronę brzuszka:

IMAG0167.jpg

Załączniki

• IMAG0167.jpg
    IMAG0167.jpg
    16,5 KB · Wyświetleń: 48
witam się przy porannej kawusi..:-)
monia współczuje takiej sąsiadki, jak tak można co jej wadzi twój pies?
ja jestem w trzeciej ciąży i przeżywam wszystko podwójnie.. miewam koszmary, w nocy gadam przez sen do dzieci że mają uważać na siebie.. jakaś totalna masakra.. mam nadzieję że wkońcu mi to minie..
Mój maluszek już kopie kilka razy dziennie ale nie o stałych porach..
U nas też pogoda ładna się robi, po południu wybieram się do kumpeli na pogaduchy:-)

Kati ty sie nie przejmuj jak mu dogadalas ;) czasem dobrze zrzucic zcsiebie ;)

Nikita swietna fotka ;)

Ja czuje ruchy jak siedze w bezruchu np przed kompem :-) ale to tez taki muskanie z tym ze co raz ich wiecej ;)

Nikita, pięknie....aż niemożliwe....!!!!! ja taki widok miałam w poprzednich ciążach ok 30tc.... obecnie moje dziecię głównie miewa czkawki, a jeżeli kopniaki, to bardzo delikatne....ale mój syn też tak tylko mnie muskał, bardziej się przesuwał i wypinał i jest b.spokojny, córka dawała czadu megaśnymi kopniakami i jest jej wszędzie pełno....

kornelia, ja też żyję juz czwartkiem :)

nikita ale super :-) Mati mi tak wychodził ale późno w ciąży, nie pamiętam w którym tyg :-)
angi :-)
ja dziś zupkę mam a na drugie kupiłam schab od niepamiętnych czasów i zrobię bitki :-)

Dzień dobry :-)
Biorę się za czytanie zaległych postów. Widzę, ze w czwartek kilka z nas ma usg połówkowe. U mnie to będzie 20t5d.
Odnośnie ruchów dziecka, to Hania pierwsze kopniaczki poczyniła w Walentynki :-) Nie są to jeszcze regularne ruchy. Wczoraj dała znać przed południem i wieczorem. Mają nam czego faceci zazdrościć :-)

reklama
Dzień dobry :-)
Biorę się za czytanie zaległych postów. Widzę, ze w czwartek kilka z nas ma usg połówkowe. U mnie to będzie 20t5d.
Odnośnie ruchów dziecka, to Hania pierwsze kopniaczki poczyniła w Walentynki :-) Nie są to jeszcze regularne ruchy. Wczoraj dała znać przed południem i wieczorem. Mają nam czego faceci zazdrościć :-)

a której godzinie masz połówkowe ??? ja mam o 18 i już nie mogę się doczekać będzie to 22tc więc mam wielką nadzieję na poznanie płci :-) za radą michasi przed wizytą pojem coś słodkiego żeby mój niuniuś się bardziej ożywił zauważyłam że najbardziej reaguje na pączka choć staram się ich unikać bo sama będę wyglądać jak pączek:-D

Do góry