reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Lux, praca praca :confused2: ale jeszcze pół godzinki i do domu :tak:
No i targają mną ostatnio sprzeczne emocje związane z drugim dzieckiem... chcę, nie chcę :zawstydzona/y: znaczy ogólnie to chcę, ale pojawiają się momenty zwątpienia :zawstydzona/y: sama nie wiem dlaczego, pewnie wygoda przeze mnie przemawia. Jednak nadal chcę rozpocząć starania w czerwcu ;-)
czytałam o Twoich przejściach z facetem - myślę, że kłamstwo to bardzo nie fajna rzecz, bo przez takie głupoty człowiek traci zaufanie. Powiedziałaś mu to?
Olcia ja mam podobnie mój synek będzie miał 7 lat. I mąż chce drugie. A ja i chce i nie chce. I chce i się boje . Wygodnie mi jest tak trochę. Nie muszę analizować jak to ogarnąć bo z jednym dzieckiem to nie ma problemu z niczym ;)

Nusia-ale one kary dostały za swoje zachowanie. Zobacz ilu z nich się noga powinela. Nie można gadać źle na kogoś, bo to wraca do osoby, która zła jest.

Ollcia no on potem z pracy dzwonił i przepraszał. Mówię-masz portfel na widoku, zawsze mogłeś brać. Nie wiem co ci odbiło. Mówi, że błąd zrobił.

Madzia a masz jeszcze testy ovu ? jak tak to moze z rana siknij na jeden i zobaczymy czy tez sie kreska pojawi :tak: a w piatek zrobisz ciazowy

reklama
Do góry