reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Oj to ja chyba jakiś relikt tu jestem. 33 na karku i niezliczona liczba cykli starań. Wielka jazda bez trzymanki w miejskiej dżungli dosłownie. Zawsze coś.

Co do inofemu lub infolicu i pcos. Ja pcos nie miałam stwierdzonego. HSG, stymulacja clo, histerolaparoskopia diagnostyczna, stymulacja genatropinami, ot to cała historia. Przerwa w sztucznym wywoływaniu ciąży i stwierdziłam, że troszke naturalnie się wspomogę. Machnęłam sobie w tym cyklu castagnus i inofem. Efekt to owulacja ok 11, 12 dc. Śluz, mega libido. Mnie zadziałał bynajmniej na te dwa tygodnie cyklu jest nieźle. Zobaczymy 8 marca jak nie przyjdzie @ to co będzie.

Mięso i żołądki w garze. W kolejce czekają warzywa, fasola...
Ciasto w piekarniku.

Hej dziewczynki my juz po obiadku krupnik dzisiaj :) zaliczylismy z synkiem angielski a teraz trochę chatke ogarnę bo dzisiaj teść do synka przychodzi a my na meczyk wyskakujemy siatkowki :)

Dzisiaj mam 18 dc , ovulka w tym chyba 16 mi wygląda temp rośnie powoli :) ale na cud w tym cyklu nie liczę :)
Przynajmniej wiem ze mój cykl nie będzie miał 25 dni jak ostatnio ;)

reklama
A ja w pracy. ..
I nie wiem co się dzieje. .
Same kobiety w ciąży! ! Normalnie jakiś dzień ciąży sobie dziś urządziły. ..
Załamać się można

Do góry