reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2015 : )

Najlepszego Kobietki :)

Witam nowa staraczke i zycze powodzenia.

Lux mniam rybka w sosie smietanowo koperkowym.

Ja robie dzisiaj sznycelki,ziemniaczki,salatke z brukselki,kalafiora i brokula w sosie smietanowym plus do tego camembert zapiekany w panierce z zurawinka :)

U mnie piekna pogoda to moze wybierzemy sie na plaze pospacerowac albo do lasku

Ostatnia edycja:
reklama
reklama
Witam wszystkie Panie! Kochane wszystkim nam życzę spełnienia naszych najskrytszych i najpiękniejszych marzeń. I oby nasi Panowie (i teściowe) doceniali to jaki skarb mają:-D

Julka to była babska imprezka. Ale przyznam, że mi męża brakowało, bo uwielbiam z nim tańczyć.

Kami dziękuję. Cieszę się, że plamienie ustało.

Mój synio tylko raz ścianę pomalował, ale za to konkretnie. I to za pozwoleniem mamusi. Jak rodziłam Marysię, to synio był u moich rodziców i razem z dziadkiem malowali pokój. Przysłali mi zdjęcie jak razem wałki trzymają i synio potem bardzo to przeżywał i ciągle mi opowiadał. I raz, gdy usypiałam Marysię przyszedł i pyta, czy tak można ścianę malować. Na co ja: Tak synku. Pięknie malowałeś. Dziecko się jeszcze raz upewniło, czy tak można. No to go pochwaliłam jak pięknie pomagał. Za chwilę synio dumny woła mnie do pokoju. A tam calutka ściana, tak jak sięgnął, pomalowana kredkami i kredą we wszystkich kolorach tęczy. Ale jak się miałam na dziecko złościć skoro dwa razy pytało czy tak można.:-)

Do góry