reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2015 : )

Dziewczyny mam cykl z Clo i duphiem, powinnam go brać od 16 dc do 25 , no i brała 16,17,18,19,20 no i wczoraj nie brałam i dziś też bo u teściów jestem i nie mam leków przy sobie. Mam nadzieje że taka 2-dniowa przerwa nic nie zaszkodzi.

reklama
Kami kochana no ja mam termin 30 zobaczymy co i jak ale mam mega nadzieje ze nie przylezie i tym razem bedzie juz dobrze

Ano cisza,ja bylam dzisiaj 4 h na zakupach a zapomnialam o najwazniejszym..papierze toalet haha
Mialam tez zamiar kupic te testy o ktorych Claudi mowilas facelle czy jakos ale mi calkiem wypadlo z glowy. I tak mam pare tyg czasu jeszcze :-| a teraz nadrabiam sprzatanie i prasowanie

witam,Olcia dlaczego ci dali wypowiedzenia?mi się umowa skoczyła mieli mi przedłuzyc rozmawiałam na ten temat z szefostwem ale na razie cisza,poczekam jeszcze tydzień i zapytam co jest grane:angry:bo nie wiem na czym stoje,nawet nie wiem czy jestem ubezpieczona:shocked2:
trzymam && za testujące
gaga ja tez cos wyszukałam w necie na żywotność,ruchliwosc plemnikow ale to około 70zł kosztowało i niepamietam nazwy ale tez mysle o takim wspomaganiu ale najpierw chce isc do gina sprawdzić czy u mnie jest wszystko ok,zeby dał na jakies badania czy cos i wtedy wspomagacze,a jak nic z tego to w ostateczności badanie nasienia:tak:
Coś chciałam jeszcze napisac ale już niepamietam co heh

Nie wiem, nie mam pojęcia :/ tak z zaskoczenia w sumie, nie spodziewalam sie. Co prawda nie znosilam tej pracy, wiec nie rozpaczam jednak troche mi skomlikowali plany

Olcia współczuję, przykro mi :-( u mnie w końcu pojawił się jakiś tam śluz, wiec nadzieja ze owulacja będzie a jak nie to w następnym cyklu ;-)

reklama
Olcia ojej.. to faktycznie pokrzyzowali Ci całkowicie plany :/ współczuje :( obys prędko znalazła cos innego :*
Julka no to jest nadzieja na pozytywny cykl :)

A ja siem farbuje :)

Do góry