reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2015 : )

Nusia,

Moja córa tez niedawno chora była i znów dziś juz wstała z kaszlem i katarem. Ja juz w domu jestem i biorę się za obiad bo mi głodno ;)

Miałam iść na lody włoskie ale zimnica taka, że dam sobie spokój.

reklama
Cześć dziewczyny :-)

Ja melduje ze dziś zaczynam 20 tydzień :-):-):-)

znowu poczułam te smyrnięcia heh chyba to jednak dzidziuś, wesele małe na ok 30osób raczej przyjęcie a szarfę wybrałam w kolorze amarant czyli taki mocny róż z połyskiem az fioletu, pięknie bedzie wyglądać :)
Natalia, chyba to dzidzius, ja już od 2 tygodni czuje smyrniecia, bardzo nieregularne, a wczoraj poczulam nawet kopniaki!

Lady Agnes,

Fajnie ze w końcu się odezwałaś bo już się o ciebie martwilam :)

Kiedy teraz będzie usg?

Gratuluję połowy ciąży i kopniaków [emoji1]

Edit

Karola,

Mi też z niego lepiej się pisze i jest mniej awaryjny, a to najważniejsze :)

Ostatnia edycja:
reklama
Lady Agnes,

Fajnie ze w końcu się odezwałaś bo już się o ciebie martwilam :)

Kiedy teraz będzie usg?

Gratuluję połowy ciąży i kopniaków [emoji1]

Dzięki ;)
Usg mam teraz 2 maja, polowkowe. Juz nie mogę się doczekać. Ciekawe czy Filip zostanie Filipem, bo czytam, że dużo dziewczyn na tym etapie dowiaduje się ze płeć się nie zgadza z wcześniejszymi przypuszczeniami.

Kami a jak tam samopoczucie u Ciebie? Ja musze przyznać ze 2 trymest jest dla mnie dużo łaskawy niż pierwszy.

Do góry