reklama
K
kasia290514
Gość
Anirak84 ja również nie znam płci.koncze 19 tydz i za dwa tygodnie lekarz potwierdzi płeć bo już w 12 tyg mi powiedział,ze jest pewny że dziewczynka, ale ze względu że to było dość wczesnie i nie pewne na sto procent jestem ostrożna i narazie tylko oglądam łóżeczka i dla dziewczynek i dla chłopców
a kocyk jeden kupiłam który pasuje dla chłopca i dziewczynki
kamila1983
Fanka BB :)
My na szczęście mamy łóżeczko po wczesniejszej dwójce
drewniane z regulacja wysokisci spania.
Pościel mam też i na wypadek chłopca i dziewczynki fornetti bodajże polecam bo wygląda jak nowa
bo długim używaniu i częstym praniu
A rozka nigdy nie miałam
może tym razem sie skusze 
Pościel mam też i na wypadek chłopca i dziewczynki fornetti bodajże polecam bo wygląda jak nowa
A rozka nigdy nie miałam
K
kasia290514
Gość
To moja pierwsza ciąża i dlatego mam w planach rożek.Znajome również zawsze na poczatek miały rożek. Jestem bardzo ciekawa tego śpiworka.czy to jest coś takiego na zasadzie rożka?
Może jest jakaś doświadczona?
Może jest jakaś doświadczona?
Załączniki
ŚPIWÓR ŚPIWOREK DO SPANIA 104-110 cm SUPER WZORY (5316645914) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Wiem, że są wersje letnie, zimowe i nawet z rękawami.
Moja mama bardzo to chwali, bo mój brat spał w tym do 2 roku życia i nawet opanował sztukę bardzo sprawnego chodzenia
(mam dużo młodszego brata)
Mi się to podoba, przemawia do mnie, że dziecko się nie rozkopuje.
A rożek to bardziej ze strachu, co by własnemu dziecku krzywdy na początku nie zrobić
Wiem, że są wersje letnie, zimowe i nawet z rękawami.
Moja mama bardzo to chwali, bo mój brat spał w tym do 2 roku życia i nawet opanował sztukę bardzo sprawnego chodzenia
Mi się to podoba, przemawia do mnie, że dziecko się nie rozkopuje.
A rożek to bardziej ze strachu, co by własnemu dziecku krzywdy na początku nie zrobić
reklama