reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcowe mamy 2016

Ja już po wizycie jestem - jak narazie wszystko w porządku - serduszko już było widać :-). Pani Ginekolog zrobiła nam pierwsze zdjęcie i założyła kartę ciąży :) Dostałam też listę badań, które muszę zrobić do 14 tygodnia ciąży. Następna wizyta za 4 tygodnie :) A termin z USG na 5.03.2016, a z miesiączki na 3.03.

Co taka różnica w terminie?

reklama
Ja już po wizycie jestem - jak narazie wszystko w porządku - serduszko już było widać :-). Pani Ginekolog zrobiła nam pierwsze zdjęcie i założyła kartę ciąży :) Dostałam też listę badań, które muszę zrobić do 14 tygodnia ciąży. Następna wizyta za 4 tygodnie :) A termin z USG na 5.03.2016, a z miesiączki na 3.03.

Super wieści :-) już nie mogę doczekać się swojego usg

ja również odczuwam wilgoć. przed miesiączką tak nie miałam.

Dziewczyny myślicie że jak pójdę w przyszły wtorek do lekarza to będzie już coś widać? to będzie 5t6d

Siwa super też nie mogę. Się doczekać wizyty.ja znowu mam bardzo mocno mokro.R zrobił mi kolację to trochę nerw mi puścił. Idę spać kolorowych mamuśki

Ehh mam okropna ochotę na kawę ale bardzo źle się po niej czuje odkąd jestem w ciąży. Ratuje sie zbozowa :(. Pisze ogólnie o dniu, nie ze chce pic kawę o 24 :p

Witam wczesna porą...juz spac nie moge .Ide dzis do lekarza sprobuje sie jakos wcisnac he he bo temin wizyty dopiero na sierpien.Strasznego stresa mam . Martwie sie o fasolke i o prace .Mam nadzieje ze mnie nie zwolnia przez to iz jestem w ciazy . Mieszkam w Niemczech niby ochrona kobiet w ciazy jest ale nigdy nic nie wiadomo ...

reklama
Ohh dziewczyny, jak ja Wam współczuję mdłości. Przechodzilam to w pierwszej ciazy i caly czas licze na to, ze teraz mnie ominie ;) Ale za to teraz moglabym non stop spac. Czy Wy tez jesteście takie zmęczone? Ja wczoraj o 19 juz spalam ;)

Do góry