reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

my na szczęście oboje mamy duuuuże potrzeby wychodzenia no i na szczęście mamy moją mamę , która przychodzi wieczorkiem jak Maks już śpi i z nim siedzi, a my wtedy możemy się zabawić:tak:

ale zdarzają nam się też pojedyncze wyjścia - mężowi 2 razy w tygodniu na teniska, a mi raz na pół roku z koleżankami, ale dla mnie jest ok.:happy:

reklama
no problem tez w tym ze nasi znajomi sa wspolni :baffled: wiec jakos tak nie wychodzi, a moja przyjaciolka ktora moge wyciagnac ewentualnie sama ma malego bobaska i nie chce go zostawiac :eek: wiec tez rece zwiazane.
glownie chodzi mi tez o to ze skoro to nasi wspolnie znajomi to czemu nie moze mnie zabierac ze soba :confused: my od urodzenia bartka bylismy gdzies razem tylko 2 razy: sylwestre (dziecko bylo z nami) i piwko z przyjaciolmi (bartek byl z dziadkami) i to wszystko. a pawel co chwile jakies spotkanka sobie robi...

Kasiu my tez trzymamy za Lenke kciuki zeby wszystko bylo dobrze:-)

U nas 10 stopni w cieniu piekne slonce a my musimy siedziec w domu :sick:
Selince spadla juz goraczka i jest wszystko ok :happy: , ale musimy zostac w domu do juztra a jutro na kontrole :zawstydzona/y:
a ja bym tak wyszla na spacer :baffled:

A ja bym sobie tak chetnie gdzies wyszla a tu niestety w Krakowie nie mamy zbyt duzo znajomych :baffled:
A z wyjsciem razem tez jest problem bo nie mamy komu zostawic Selinki :baffled:
ale od przyszlego tygodnia przychodzi opiekunka wiec moze sie cos ruszy z wyjsciami :happy:

my zaraz idziemy na spacer - jak tylko Agatka się obudzi i cosik przekąsi

u nas też pogoda piękna-o 7 nastawiłam pranie, wywiesiłam na balkon i już prawie suche!! ekstra

po spacerze pójdę na zakupy i zacznę powoli rozplanowywać weekendową imprezę urodzinkową (pierwszą):-)

a ja po dzisiejsze jkomisji mam dość. zostałąm totalnie zaskoczona informacją, że martwić się należy gdy dziecko samo nie siada w wieku 2-3 lat. no i oczywiście bylo święte oburzenie dlaczego byliśmy w szpitalu w Krakowie??????????

reklama
KASIULLA trzymamy mocniutko kciuki za Lencie i jej wyniki

KAśKA naprawde bark słow :no: współczuje

a na moje zdjecia sobie poczekacie niestety moj maz pozno dzis wroci weic z sesji nici hihi innym razem

Do góry