reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2016

Carolajna kołyska jest super ja od siostry będę mieć zaraz ci wzuce jaka .. no jak dla mnie to ekstra sprawa nie trzeba też dezorganizowac sobie np. Sypialni jak nie masz na łóżeczko miejsca a mój bratanek normalnie w tym zasypial i siostra go tylko do cycka brała i spowrotem. Uwielbiał w niej spać i cala noc w niej pezesypial

reklama
Kropek mąż chce taką tylko jasny kolor.

Załączniki

• 1440788762104.jpg
    1440788762104.jpg
    12,4 KB · Wyświetleń: 48
A ja dla córki miałam takie cudeńko z Prady i dałabym się pociąć za podobne ale w PL ich nie ma ku mojej rozpaczy ; (((

Załączniki

• 1440788817707.jpg
    1440788817707.jpg
    15,3 KB · Wyświetleń: 50
Nie otwiera mi się twoje zdjęcie
Ja będę mieć od siostry taka , tzn trochę inna ale w ten styl ona ma muzykę i projektor i na prąd się sama buja :)

Załączniki

• 1440788893446.jpg
    1440788893446.jpg
    34,5 KB · Wyświetleń: 56
Ro wiesz co do 13 kg spokojnie ci w tym będzie dziecko spało nasz młody wręcz w dzień nie chciał do łóżeczka bo uwielbiał się hustac i w tym zasypiac:)

reklama
Do góry