reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Nie spalam w nocy. Brzucho bolało. Czekałam aź dostane @. Teraz nie śpię od 5:30. Boję sie iść do łazienki zobaczyć czy jest bo ciągle ciagnie mnie w dół. Mam ochote zacisnac kolana żeby nic nie moglo polecieć:-D.
Jeszcze 4 dni.
Ktoś dziś testuje?
I o co chodzi z grupą?

reklama
Ja juz przedtalam sie nastawiac, ze a musze urodzi wtedy a wtedy. Zreszta juz i tak bedzie wieksza roznica niz 3 lata, ale dola i tak mam.

U nas snieg dzisiaj sypie. Musialam busem jechac z malym do przedszkola bo sie nie przygotowalam na snieg. Potem bieglam w tym sniegu na busa do pracy i juz czuje jutrzejszy bol gardla ..

Needi sama nie wiem o co chodzi z ta grupa. Byla taka opcja to zalozylam i jak chcecie to was zaprosze i razem zobaczymy co to. Najwyzej sie usunie :)

Dzień dobry i miłego dnia wszystkim!
Pewnie nie mam szans was dzisiaj nadrobić po powrocie, ale może.. wieczorkiem.. przy kominku :) dziś stwierdziłam, że ja lubię zimę. Mam więcej czasu i jestem bardziej wypoczęta - wieczory długie to czasu na relaks więcej. Pod warunkiem, że nie muszę gnać autem na drugi koniec Polski :)

Ja nie nawidze zimy! Nie nawidze wychodzic do pracy jak jest ciemno i tak samo wracac jak ciemno. Zreszta sama w sobie ta pogoda mnie doluje :)

Przeczytałam i nie pamiętam co miałam napisać ;-)

Ale jaka grupa?

Malami się nie odezwała

Olha powtarzałas test?

U mnie @ pełna para

Wlasnie jaka grupa? Ja pije kawke i pewnie dzisiaj listonosz przyniesie mi moje materiały do szycia :D

Ruda ja do @ mam jeszcze 5 dni ale i tak czuje ze nadejdzie.

Ale mialam ostatnio piękny sen. Snily mi sie święta i ze przed cala kolacja ubralam mloda w koszulkę z napisem " bede wspaniałą starszą siostrą" i wszyscy sie zachwycali tym faktem. :D

Ostatnia edycja:
reklama
Dzien dobry! No ladnie... Juz snieg?! Ja nie lubie zimy ale moja corka sniegu nie moze sie wprost doczekac. Ciagle slucham o sankach i balwanku ;)

Do góry