reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Listopad 2015 :)

reklama
Nie budze bo nie spi dluzej jak 3 h sporadycznie 4 godziny a dawki rozne bo jak wypluje i juz nie chce to nie dopycham ;)robie zawsze 90 ml i poprostu czesto zostanie z 20-30 ml a czasem krzyczy po 90 ml ze chce jeszcze wtedy 30 dorobie ale to sie zdarza bardzo zadko
A mleko Aptamil to jest odpowiednik Niemiecki Bebilonu naszego Polskidgo tylko nazwy sie roznia

A jak ze sterylizacja butli? Tylko wrzatek czy sterylizator? A dopajasz czyms jeszcze czy tylko mleko?

Reni ma prawo krwawic? Bo u nas tez troche krewki sie pojawilo...
Kasz nam położna powiedziała że jak zaczyna krwawić to niedługo odpadnie. I u nas to się sprawdziło. A po odpadnięciu taka mała ranka była i też delikatnie krwawila. Już się prawie zagoiła.

Finkemma a mm można karmić na żądanie? Mi położna powiedziała że wtedy dziecko może mieć problemy z nadwagą. No nie wiem sama, bo przecież jak dziecko głodne to trzeba nakarmić.

Kinia powodzenia jutro. A dlaczego wywołują tydzień przed terminem?

reklama
Ja narazie staram się karmić piersią. Ból straszny. Je długo. Piersi zmasakrowane. A czy Wasze maluszki mają czkawke po karmieniu??? Moja Wikunia ma i rzadko jej się odbija.

Do góry