Kinia
sierpień 2009
Kiniusia! Trzymam kciuki za dwie krechy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Ewitko,widzę,że mnie z pościkami wyprzedziłaś...;-)
Wagnies, ale fajnie....góry....uwielbiam góry :-) Jak po koncercie?
Wagnies, Kindzia co u was słychować???
Nakrzyczałam na was i od razu sie pokazałyście
;-)
4 dni to ja juz bym pewnie z 3 test robiła
I nie pisz tu takich głupotek że jesteś beznadziejna!!! Wcale tak nie jest!!! To oni są beznadziejni że takiej fajnej laseczki nie zatrudnili!!
Niech teraz żałuja!!!
:-)
:sick: Aj już nie wiem co o tym myślec..

trochę mnie nie było, załatwiałam sprawy zdrowotne i od wczoraj jestem na L4 (2 tygodnie) leczę żołądek biorę 2 antybiotyki na raz i jeszcze inne świństwa

trochę boli ale mam nadzieję że bakteria się wyniesie na dobre. A ja znów zawroty głowy, ale z małą zmianką: nie w trakcie obiadu, tylko po nim...:sick: Aj już nie wiem co o tym myślec..
![]()
![]()
Jak Ty sie chcesz o dzidzie starac? A gdzie witaminki i dobre odzywianie... nic tylko pety i pety!!! Oj dzidzia z tego zdrowa nie bedzie... i mamusia tez!!! ATy, a Ty!!!
:-(
:sick: Nie wiem czy to anemia, bo zemną to jest tak: jestem strasznie szczupła od małego i dość mało jem... już nie raz myślałam że mam anemie, robiłam badania i wyniki super!! Nawet dolnej granicy nie osiągały
Jakaś dziwna jestem, lekarze wiecznie twierdzą ze jestem zdrowa, a ja wcale nie..:sick:
bo wogóle o tym nie myśle, dopiero zauważam to jak mnie zaboli, albo mi sie obraz zamarze przed oczami. No i anemia to bym sie zle czuła raczej cały dzień a ja mam to tak po obiedzie i do wieczora... Beznadzieja