reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Nini i ode mnie wszystkiego naj ,naj ,naj !!!!!!

Kotek to oczywiscie Wasza sprawa,,ale ja dla dobra dzidzisia rodzilabym lepiej w De... Nie chodzi tu o opieke ale o przyszlosc dla Waszego malego Szczescia...Nie znam Waszej sytuacji dokladnie czy ktores z Was ma pochodzenie niemieckie itd...wiec za bardzo tu sie nie chce rozpisac...

reklama
Czesc ;-) żyjemy jeszcze :p
dzis odzyskalam net ale zanim odzyskam orientacje w tym co sie tu dzialo pewnie minie troszke czasu. w każdym razie witam i buziakuje wszywstkie czerwcoweczki po 3 tyg przerwy, które zdaly sie byc wiecznoscia:)

Niuni, od nas też wszystkiego najwspanialszego z okazji urodzin.

Sorga, super że jesteś!!! Bardzo nam Ciebie brakowało...

Patrycja ja od początku wiedziałam że będę rodziła tutaj i decyzji już nie zmienię.
Sorga cieszę się że jesteś z powrotem. Aż trudno uwierzyć że nie było Cię 3 tygodnie, wydawało mi się że nie ma Cię przynajmniej miesiąc. Napisz jak się ma Eryczek ile już waży, no i jak Ty się czujesz?

Sorga super że jesteś!!! Ja z kolei mam wrażenie jakby wieki minęły... A Blanes wciąż zegar tyka i ponoć nieprędko wróci :baffled:
Napisz jak się czujesz, jak przygotowania :-)

Niuni 100 lat !!!
dziewczeta co z Blanką?
dzieki za powitanie, strasznie mi brakowało was i tego calego bbomowego bajzlu naszego:DDD

Nie dam rady sie cofnac, jak bogackiegio, za duzo tego, bede podpytywać na bierzaca...:) mam nadzieje na wyrozumialość z waszej strony:-D :tak: jak sie zaczne cofac to was nigdy nie dogonie;P

reklama
Do góry