reklama
Dziewczyny! Z moich szpitalnych doświadczeń wynika, że to powinna być walizka do szpitala a nie torba ;-), spróbujecie sie w taka torbe spakowac! ja przyjechałam do szpitala z jedna a wróciłam z dwoma plus reklamówką.
Co do pieluszek, to radze się wstrzymać gdyż przynajmniej u mnie pieluchy w szpitalu daja, a dzieci rodza sie duze i małe... zobaczycie jakiego rozmiaru będą używac dla waszego maluszka po porodzie i zanim wyjdziecie ze szpitala na pewno waszym mężczyznom uda się kupić odpowiednie
Co do pieluszek, to radze się wstrzymać gdyż przynajmniej u mnie pieluchy w szpitalu daja, a dzieci rodza sie duze i małe... zobaczycie jakiego rozmiaru będą używac dla waszego maluszka po porodzie i zanim wyjdziecie ze szpitala na pewno waszym mężczyznom uda się kupić odpowiednie
Kotek07
mamy czerwcowe 2007
Akurat jedna w sklepie była wyjęta z opakowania i ja tam wycięcia nie widziałam, a może slepa jestemKotek Bella Happy mają wycięcie na 100%.

a to ze strony Bella :Happy Newborn 2 - 5 kg
Pieluszki Happy Nebown zostały zaprojektowane z myślą o najmłodszych.
Specjalne wycięcie z przodu pieluszki chroni pępęk niemowlęcia przed zbędnymi podrażnieniami.
Mięciutka włóknina wewnętrzna "dotyk aksamitu", nie rani delikatnej skóry noworodka.
Dostępne opakowania - 42 szt.

Specjalne wycięcie z przodu pieluszki chroni pępęk niemowlęcia przed zbędnymi podrażnieniami.
Mięciutka włóknina wewnętrzna "dotyk aksamitu", nie rani delikatnej skóry noworodka.
Dostępne opakowania - 42 szt.
Kotek07
mamy czerwcowe 2007
Może faktycznie ja miałam w ręku rozmiar o 1 większy czyli chyba 2.
Ja kupiłam te Happy 1 i mają wycięcie na pępek. Przy Weronice tego nie miałam, a faktycznie trochę pomaga, bo jej pępowina odpadała chyba ze 2 tygodnie i pieluszka trochę to podrażniała. Mam nadzieję, że tym razem będzie OK.
dorotka.1
doube mamy 06.07,09.10
co do huggie to nie wiem ile sztuk w paczce
ale widzialam kolo siebie w markecie pampers zolty new born pakowane po 72 sztuki i mniejsza paka chyba 30 stad moje pytanie
ale widzialam kolo siebie w markecie pampers zolty new born pakowane po 72 sztuki i mniejsza paka chyba 30 stad moje pytanie
kachasek
matka-wariatka :)
wiecie co, szperałam własnie na allegro, czy mają tańsze pieluchy niż w sklepie i owszem, gdyby nie koszt przesyłki. wstrzymam się chyba do porodu z tymi jednorazowymi, jak zabraknie szpitalnych (w co wątpię), to wtedy się kupi. no i popytam, które polecają kupić. ja w zasadzie mam zamiar używać tetry (pewnie dopóki mi się nie znudzi pranie, albo nie pójdę do pracy), ale na wyjście czy coś chyba warto mieć jednorazowe
reklama
anni
Fanka BB :)
Dziekuje Dziewczynki z tym lektatorem...
jesli chodzi o pieluszki teraz mysle ze lepiej jednak miec te z wycieciem...hmm
no moze kupie jeszcze te Huggies tak na sprobowanie
jesli chodzi o pieluszki teraz mysle ze lepiej jednak miec te z wycieciem...hmm

no moze kupie jeszcze te Huggies tak na sprobowanie