reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Wiecie co, ale bym się uśmiała, jakbyśmy wszystkie krótko-szyjkowe i zagrożone przedwczesnym porodem urodziły po terminie ;-) :tak: :-D :-) .
No bo przecież los bywa okrutny i przewrotny :szok:

Monika nie wywołuj wilka z lasu!! :szok:
Ja bym się nie zdziwiła gdyby twój gin cię jutro zostawił w szpitalu cobyś nie musiała się stresować czy zdążysz dojechać do szpitala na czas... Trzymam kciuki za twoją Olę by się jutro okazała dużą babeczką :tak:

Sorga wytrzymaj bidulo jeszcze troszkę, a co tobie tak śpieszno do pracy?:confused:

reklama
Witam ponownie dziewczyny,
po mailowaniu z adminem nadal muszę być pod nowym nickiem Luka014 :wściekła/y: (zamiast Luka013), tamto konto jak się wczoraj zawiesiło to juz chyba na forever...za nic nie mogę się na niego zalogować...nawet z pomocą admina :-( czemu ? pojęcia nie mam...
Więc pomimo zmiany jednej cyferki w nicku Ja to nadal Ja :tak:

Luka no to witaj w klubie "uzaleznionych forumowiczek" ;-)

Moj Luby to sie smieje ze mnie ze ja tak dniami i nocami na tej klawiaturze klepie, ale coz czasem potrzeba odrobiny szalenstwa w zyciu nie? hehehe...a nasze jest na szczescie nie grozne ;-) jak na nasz blogoslawiony stan :-):-):-)

Szopka, ty mnie strasz - ja nawet nie wzięłam tego pod uwagę, cholerka. Chyba muszę iść się "dopakować" :szok: :szok: .

Luka super, że się udało :-D .

Sorga, jakiej pracy tak się wystraszyłaś ? :-)

I wiecie co, chyba jednak wrócimy do pierwszej wersji imienia dla naszej córci - Karolina. Już prawie się zdecydowaliśmy. Tym bardziej, że Ada nawet nie chce słyszeć o imieniu Ola, a usiłujemy przekonać ja już ze dwa miesiące ;-)

Wiecie co, ale bym się uśmiała, jakbyśmy wszystkie krótko-szyjkowe i zagrożone przedwczesnym porodem urodziły po terminie ;-) :tak: :-D :-) .
No bo przecież los bywa okrutny i przewrotny :szok:

Monika ja też mam doświadczenie - na koleżance która urodziła teraz 3go maja - że po tych lekach można przenosić...gdzieś juz pisałam, że ona leżała w szpitalu, od wielkanocy chodziła z rozwarciem, wcześniej miała pessar, brała fenoterol i ispotin....i przenosiła 9 dni....:-( :szok:

I wiecie co, chyba jednak wrócimy do pierwszej wersji imienia dla naszej córci - Karolina. Już prawie się zdecydowaliśmy. Tym bardziej, że Ada nawet nie chce słyszeć o imieniu Ola, a usiłujemy przekonać ja już ze dwa miesiące ;-)

MONIKA !!!!! to super :-D
imię Karolina "nosi się" bardzo dobrze :-D wiem to z autopsji, od urodzenia :-D :tak: :-D :tak: Malutka będzie zadowolona - ja jestem :tak:

reklama
no co ty? w szoku jestem, że ty Karolina jesteś :tak: :-D ;-), ale fajnie.
Ja już na 100% jestem ZA, teraz tylko mój M musi się odzwyczaić od Oli :-D

Do góry