reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Matko ale naprpdukowalyscie. Nie ogarnaim ;D
Cos mi mignelo o ludziach nez taktu.
Kiedys bylam z m i ze znajomymi na urodzinach przyjaciolki. Jak juz Fifi byl. No i jakos tak zeszlo na temat dzieci i znajoma (nie przyjaciolka) moze myslala,ze nie slysze, ale zaczela mowic, ze dla niej dziecko w tym wieku (wtedy juz mielismy 22/23 lata bo ona w moim wieku) to jakas patologia, ze jak dziecko mozna w tym wieki zrobic i je wychowywac.

Uwierzcie mi szczęke z ziemi zbierałam długo
Ja mam tyle lat i mnooostwo moich koleżanek z roku albo młodszych ma już dzieci, wiele jest po ślubie, mają swoje mieszkania i dobra sytuację i dzieci były wystarane i wyczekane :) my też mamy mieszkanie i stabilna sytuację :) może ta koleżanka patrzyła na siebie i dlatego stwierdziła ze patologia :D

reklama
Matko ale naprpdukowalyscie. Nie ogarnaim ;D
Cos mi mignelo o ludziach nez taktu.
Kiedys bylam z m i ze znajomymi na urodzinach przyjaciolki. Jak juz Fifi byl. No i jakos tak zeszlo na temat dzieci i znajoma (nie przyjaciolka) moze myslala,ze nie slysze, ale zaczela mowic, ze dla niej dziecko w tym wieku (wtedy juz mielismy 22/23 lata bo ona w moim wieku) to jakas patologia, ze jak dziecko mozna w tym wieki zrobic i je wychowywac.

Uwierzcie mi szczęke z ziemi zbierałam długo

No to nieźle. :D Zmieni zdanie, jak będzie już za późno. Ja rozumiem, że każdy ma inne priorytety ale to każdego indywidualna sprawa kiedy chce mieć dziecko... Oczywiście są granice rozsądku i osoba która chce mieć dziecko powinna być dojrzała i powinna mieć duuużo oleju w głowie. ;)

No to nieźle. :D Zmieni zdanie, jak będzie już za późno. Ja rozumiem, że każdy ma inne priorytety ale to każdego indywidualna sprawa kiedy chce mieć dziecko... Oczywiście są granice rozsądku i osoba która chce mieć dziecko powinna być dojrzała i powinna mieć duuużo oleju w głowie. ;)

Akurat o jej olej w glowie bym sie obawiala bo to taka blondynka jak z kawalow. :D

Potem jej się zechce mieć, a tu się okaże, że sorry, trzeba było myśleć wcześniej ;)

Ja mam tyle lat i mnooostwo moich koleżanek z roku albo młodszych ma już dzieci, wiele jest po ślubie, mają swoje mieszkania i dobra sytuację i dzieci były wystarane i wyczekane :) my też mamy mieszkanie i stabilna sytuację :) może ta koleżanka patrzyła na siebie i dlatego stwierdziła ze patologia :D

Też mi się wydaje, że musiała patrzeć przez swój pryzmat. Niestety niektórzy ludzie mierzą swoją miarą.

reklama
Do góry