reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2016

A kto sprawdza czy to spojenie się rozchodzi? Na usg? :confused: Bo ja tak naprawdę dopiero tutaj o tym od was się dowiedziałam. Jak powiedziałam gin, że bardzo boli mnie miednica to powiedziała, że tak ma być i już :realmad:

Magda i u mnie można dopisać imię Hania bo raczej nam się już nie zmieni :laugh2:

reklama
Czy któraś z przyszlych mam będzie może rodzić w Warszawie? Jeśli tak, mogę mieć piękną niespodziankę, dla mamy i małej istotki! Możecie wspólnie zagrać w filmie amerykańskiego reżysera, zdobywcy Oskara, i otrzymać tym samym najpiękniejszą pamiątką pierwszych wspólnych chwil życia. Zainteresowane mamy rodzące w Warszawie lub okolicach, proszę o kontakt. Pozdrawiam!
Natalia

Jest 3 w nocy a ja jeszcze nie zmruzylam oka. Masakra jakas z ta bezsennoscia. Niby intensywny dzień i padam z nóg a sen nie przychodzi. Za 3 i pół godziny trzeba budzić młoda do szkoły wiec za bardzo juz nie pospie

Ja dzisiaj zrobilam wagary dla syna... jest -18stopni u nas wiec nawet nie chce sie z domu wychodzic.

Mnie dzisiaj corka obudzila o 6 rano..ale cale szczescie wczoraj normalnie usnelam bo po 23.

ja ostatnio sypiam dobrze. Wczoraj chociaż padłam o 18.00 na godzinę, to o 1.00 już znowu usnęłam. Mam niesamowicie wyraźne sny. Ostatnio więcej czytam i mam wrażenie jakbym powieści przerabiała po raz drugi we śnie;) A teraz czas zwlec się z łóżka, trochę ogarnąć i poprasować... Miłego dnia :)

Mkvet, moje sny tez nabraly wyrazu i czasem sa straszne. Albo smieszne, jak sni mi sie m jak milosc.....

Sen lepszy jak odstawilam czarna herbate ale wedrowki do wc nadal liczne.

Dzis mam mega spowolnienie, dopiero zabieram sie za sniadanie.

Witam się z mamusiami :biggrin2:

Ja zasnęłam dzisiaj dopiero coś koło 3 :hmm: ale za to wstałam o 11 :yes: mąż ogarnął chłopców do szkoły a teraz maluje hol. :biggrin2: Lubie jak jest w domu, w sumie w ciągu roku mamy mało wspólnie wolnych dni, poza niedzielami i świętami. Mąż ma swoją firmę i np. latem to jego okres największej pracy i do tego nienormowany czas pracy. A teraz jak ma wolne to spędzamy czas ze sobą na maxa. :yes:
Dzisiaj po tych wszystkich obfitych świętach na obiad zrobimy zapiekankę makaronową.;-) ;)

To jest fajne jak można się sobą nacieszyć:) W sumie ja od kiedy jestem na zwolnieniu też spędziłam z Mężem znacznie więcej czasu. Ja pracuję w systemie zmianowym, raz od rana, raz po południu i często w weekendy, więc są takie tygodnie, że niewiele się widzimy.
PaniAg ja też wędruje, ale staram się wyciszyć myśli i jak położę się z powrotem to od razu usypiam...chyba że zacznę myśleć o tym co jeszcze do zrobienia, o porodzie, o tym co później....to już nie usnę:) A w snach jesteś bohaterką m jak miłość?;)

Ja prawie cala noc nie spałam ale jak wyprawilam Amelke do szkoły to zjadłam śniadanie i padlam jak mucha. Jakieś pół h temu się obudzilam. Mam nadzieje ze to nie zaowocuje kolejna nieprzespana nocą. Musze sie dzisiaj porządnie zmeczyc. Sny tez mam wyraziste i bardzo niefajne. Kosztuja mnie dużo nerwow. Na moje dziecko też przeszło, miała taki koszmar ze aż się poplakala. Śnił jej się pożar naszego domu.

Ostatnia edycja:
reklama
Widzę że nocki wszystkie mamy podobne:D:D Ja dzisiaj na wizycie byłam i całe szczęście że mąż urlop wziął i mnie zawiózł bo bym chyba za kółkiem zasnęła.
Teraz nastawiłam kolejne pranie z ciuszkami i poczytałam co u was.

Do góry