reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki 2015 : )

Tylko tu jakosc masakra bi zdjecie laptopa zrobiłam

Załączniki

• 1452790200618.jpg
    1452790200618.jpg
    21 KB · Wyświetleń: 53
reklama
Happy a który to tc przypomnij bo nie widze suw na telefonie ? O juz widze :) faktycznej fajna chatka juz :) ale wiesz w drugiej podobno idzie szybciej :)

A xo do
Znieczulenia od dwóch koleżanek ktore rodziły plus minus kilka mcy jak ja miały obie dziewczynki i obie znieczulenie to było in tak wszystko jedno a nie miały takich sił adrenaliny zeby przeć i obie trafiły puls pod koniec tzn te dziewczynki :/

Dobranoc kobietki !

Luxi za to potem jak wystrzeli to bedzie w szoku.Chyba ze bedzie miala szczescie i nie wiele przybedzie :)

U mne waga stala a czasem i spadala a potem jak dowalilo tak teraz mam 15kg na plusie.Ale na szczescie poszlo tylko w brzuch i dziekuje Bogu ze tylko zyly powychodzily ale rozstepow na brzuchu nie ma jupiii :)

Luxi za to potem jak wystrzeli to bedzie w szoku.Chyba ze bedzie miala szczescie i nie wiele przybedzie :)

U mne waga stala a czasem i spadala a potem jak dowalilo tak teraz mam 15kg na plusie.Ale na szczescie poszlo tylko w brzuch i dziekuje Bogu ze tylko zyly powychodzily ale rozstepow na brzuchu nie ma jupiii :)
no bratowa az zylaki ma na udach i pochwie, masakra, tyje teraz dnia na dzien aaa i bratanica inne imie dostanie, Zuza bedzie, bo Jula, jej starsza corka stwierdzila, ze ma dwie ciocie Madzie i siostra Madzia to juz za duzo hahah

reklama
Do góry