reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Zwróć uwagę baranowi co czarne pazury ma jakby rowy rękami kopał, że ma ubrać rekawiczki to afere zrobi. Poza tym nigdy nie wiesz czy ten kto trzymał Twój koszyk wcześniej nie grzebał sobie w różnych otworach, a później jedz te bułki, bleee, ze wzgledu na siebie powinien ubrać rękawiczki :)
Ja pracowałam w Tesco na sprzątaniu i rozwalało mnie to jak ta co na mięsnym ważyła i liczyła mięsa upuściła na podłogę jakieś mięcho gdzie wcześniej był chlor rozlany, podniosła i włożyła do lady z powrotem... No masakra! Dlatego tam już nie kupuję wędlin, a z resztą pewnie i w każdym sklepie tak jest, bo inaczej leci tyle rzeczy na straty...

reklama
Ja pracowałam w Tesco na sprzątaniu i rozwalało mnie to jak ta co na mięsnym ważyła i liczyła mięsa upuściła na podłogę jakieś mięcho gdzie wcześniej był chlor rozlany, podniosła i włożyła do lady z powrotem... No masakra! Dlatego tam już nie kupuję wędlin, a z resztą pewnie i w każdym sklepie tak jest, bo inaczej leci tyle rzeczy na straty...
pracowalam w zakladzie miesnym, ktory robi mieso na cala Polske, nie pytaj co daja do parowek...

Pyzia olvi dziękuję :-)

Hime zrób ja też na niego czekam :p

Hime ja myślałam że u mnie też za wcześnie. A jak patrzyłam na test to oczom nie wierzyłam, że coś pokazało.

Czarna tak najlepiej. A już jesteś po owulacji tak?
Słyszałam że po clo się zachodzi praktycznie od razu to prawda?

pracowalam w zakladzie miesnym, ktory robi mieso na cala Polske, nie pytaj co daja do parowek...
Pracowalam w fabryce czekoladek przez krotki okres czasu... TO jest dopiero masakra. Nie kupie nigdy czekoladowego ptasiego mleczka.

@hime ja pracowalam w miesnym ale akurat przekonalam sie do nich bardzo, bo kazde mieso jak sie nie sprzedalo to szlo do kosza, duze straty ale ani razu nic nieswiezego nie musialam sprzedac.

A ja konwertuje pliki z psd do jpg bo mi gimp nie ciagnie :D:D:D a potem bede siedziec i obrabiac zdjecia:D

Pracowalam w fabryce czekoladek przez krotki okres czasu... TO jest dopiero masakra. Nie kupie nigdy czekoladowego ptasiego mleczka.

@hime ja pracowalam w miesnym ale akurat przekonalam sie do nich bardzo, bo kazde mieso jak sie nie sprzedalo to szlo do kosza, duze straty ale ani razu nic nieswiezego nie musialam sprzedac.

A ja konwertuje pliki z psd do jpg bo mi gimp nie ciagnie :D:D:D a potem bede siedziec i obrabiac zdjecia:D
eeee to jak ja pakowalam udka i smierdzialy to jak zglosilam do brgazistki to uslyszalam, ze mam pakowac a nie dyskutowac, wspolczuje temu kto to potem kupil

eeee to jak ja pakowalam udka i smierdzialy to jak zglosilam do brgazistki to uslyszalam, ze mam pakowac a nie dyskutowac, wspolczuje temu kto to potem kupil
Pracowalam w mini markecie w ktorym jak sie miesa terminowalo to trzba bylo sprzedac, jak sie nadawalo to sie mielilo i dziewczyny mielone robily i sprzedawaly a jak nie sprzedalas to sama musialas kupic >< ale to wogole byl pop*******y market bo np trzeba bylo odpracowywac urlop, zakaz zchodzenia na przerwe, jak zlodzieje nakradli to z pensji kazali placic, a i oczywiscie oficjalnie bylismy 8 godzin pn-pt a nieoficjalnie 10 do 12 godzin (a niektore dziewczyny po 16 i w niedziele pracowalysmy....

reklama
Pyzia olvi dziękuję :-)

Hime zrób ja też na niego czekam :p

Hime ja myślałam że u mnie też za wcześnie. A jak patrzyłam na test to oczom nie wierzyłam, że coś pokazało.

Czarna tak najlepiej. A już jesteś po owulacji tak?
Słyszałam że po clo się zachodzi praktycznie od razu to prawda?
Oj już niech ten wynik u Ciebie się nie zmienia. :) Jednak ja poczekam, postaram się poczekać do wtorku. :)

Do góry