U mnie chyba +2Dziewczyny a jak już zaczelyscie o kulinariach i zachciankach, to pochwalcie się ile kg już u was na plusie ?![]()
![]()
reklama
Ja wam powiem że miałam mdłości do 3 miesiąca, ale nie zwracalam (tylko raz przy mega bólu glowy), ale tak to żadnych wstretow do niczego, ani specjalnie zachcianek.. jem wszystko i bardzo się cieszę, bo bo tym co widzę jak Was odrzuca to nie mam źle
u mnie +3,5 kg. 
fryte3qa
Fanka BB :)
plus 5 kg niestetyDziewczyny a jak już zaczelyscie o kulinariach i zachciankach, to pochwalcie się ile kg już u was na plusie ?![]()
![]()
Ja miałam tak samo tylko mdłości bez żadnych wymiotówJa wam powiem że miałam mdłości do 3 miesiąca, ale nie zwracalam (tylko raz przy mega bólu glowy), ale tak to żadnych wstretow do niczego, ani specjalnie zachcianek.. jem wszystko i bardzo się cieszę, bo bo tym co widzę jak Was odrzuca to nie mam źleu mnie +3,5 kg.
![]()
nati92
Mój mąż jeździ wlasnie w okolice Freiburga do pracy.
A co tam robi? ;-)
Ja plus 2 mniej więcej. Zachcianek jako takich nie mam, ale wczesniej łasuch, a teraz do słodyczy nie ciągnie.
Ja cały czas oczyszczam i maścią z witamin A smaruje....ale prawie nic się nie polepsza ehhh....mam nadzieję że niedługo cery nam wyladniejaJa na razie 1 kg+, tyle że mnie na szczęście wymioty ominęły. Chociaż czasami się zastanawiam co gorsze, czy wymioty czy to że mi słabo ciągle.
@Matusiak też już nie wiem co robić, jak jednego wyleczę to 5 innych się pojawia :/
niunia102
A ja nie wiem ile mam kg bo mialam sie rano zdarzyć i zapomnialam co do zachcianek to raczej na razie mie mam no bo wszystko smakuje mi tak samo.
majku_2
Zaangażowana w BB
Matusiak fryte3qa ja tez ogórki kapusta i pryszcze
Hellovoet ja -3 ale tez startowałam z dużym plusem
w pierwszej ciąży schudłam -5 na początku jadłam tylko szpinak i pomidory inne mnie obrzydzało
Teraz tylko słodycze poszły w niepamięć ... Ale pokochałam kanapki
mogę żreć cały dzień i z chrzanem
Fryte3qa ja sama nie wiem wyrzygalam pół świata ale zasłabnięcia sa straszne chociaż miałam takie dni ze nie mogłam śliny połknąć tak miałam gardło zdarte ...
Matusiak a maść pomaga choć trochę ?
Hellovoet ja -3 ale tez startowałam z dużym plusem
Teraz tylko słodycze poszły w niepamięć ... Ale pokochałam kanapki
Fryte3qa ja sama nie wiem wyrzygalam pół świata ale zasłabnięcia sa straszne chociaż miałam takie dni ze nie mogłam śliny połknąć tak miałam gardło zdarte ...
Matusiak a maść pomaga choć trochę ?
reklama
koficzka
ja ostatnio też zachciankę miałam ale na pomidorówke chyba z 3 talerze zjadłam, w ogóle chleb z pomidorem i szczypiorkiem.....odlot! no i czekolada..... ale to od zawsze miłość 
ja z moim mężem to 14 lat po ślubie, początki trudne -raz lepiej raz gorzej-jak to w życiu.....ale jestesmy samodzielni, mamy dom i buczy i huczy jak trzeba
zobaczcie jaki fajny filmik- o ciąży:
http://www.pregnancyvideo.net/changes-your-body-when-pregnant-week-week
matusiak my mamy takie same suwaczki, a ja wiem kilku dni że synek, więc i u ciebie powinno- trzymam kciuki
ja z moim mężem to 14 lat po ślubie, początki trudne -raz lepiej raz gorzej-jak to w życiu.....ale jestesmy samodzielni, mamy dom i buczy i huczy jak trzeba
zobaczcie jaki fajny filmik- o ciąży:
http://www.pregnancyvideo.net/changes-your-body-when-pregnant-week-week
matusiak my mamy takie same suwaczki, a ja wiem kilku dni że synek, więc i u ciebie powinno- trzymam kciuki